LR1 anotācija: Vai tiešām Latvijā audzis dārzenis? Vai viss, kas ar mums notiek, ir taisnīgi? (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Muffet

Vai nu nacionāli ekonomisku jūtu vadīts, vai arī aiz bažām, ka citur audzis būs ne tā miglots, un ne tā garšos, pieprasījums pēc vietējiem dārzeņiem nerimst. Tomēr pircēji uztraucas - rakstītam var ticēt? Vai patiesībai atbilst viedoklis, ka “vietējs” biežāk ir tikai fasējums vai veikala piegādātājs? Un par ko liecina norāde tikai par iepakotāju, bet ne ražotāju un valsti?

Lai uzzinātu, vai dārzeņi tiešām audzēti Latvijā, Latvijas Radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" studijā 14.maijā no 9:00 līdz 10:00 aicināsim “Ezerkauliņu” komercdirektori Kristīni Brunovsku.

Vai nekad neesat domājuši, kāpēc notiek tieši tā, kā notiek? It kā viss ir pareizi, tomēr neatstāj sajūta, ka ne gluži viss ir kārtībā? Ja tā ir, saruna ar ajūrvēdas speciālistu Mārtiņu Geidu ir domāta tieši jums. Raidījumā pēc 10:00 lūkosim saprast, vai viss, kas notiek ar mums, ir taisnīgi? Varbūt atbilde ir atkarīga no tā, vai, domājot par savu dzīvi, raugāmies uz citiem, un ar viņiem arī salīdzinām, vai arī - tikai paši ar sevi, un savu attieksmi?

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu