"Cypress Hill" izdod plati, cenšas saglabāt fanus (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Repa pionieri "Cypress Hill" aprīļa beigās laiduši klajā jaunu studijas albumu "Rise Up", kas ir pirmais jaunais muzikālais materiāls kopš 2004.gada "Till Death Do Us Part" un kas tiek izdots Snoop Dogg izdevniecības "Priority" apgādā.

"Cypress Hill" vēl joprojām turpina sevi uzskatīt par marihuānas vēstnešiem, gluži kā 1990.gadu sākumā, kad neviena mājas ballīte neiztika bez inficējošajiem grāvējiem "Insane in the Brain" un "Hits from the Bong". Tomēr latino hiphopa milži apzinās, ka auditorija mainās un vecie fani vairs nav tik uzticīgi vecajām hiphopa grupām kā agrāk.

"Cypress Hill" vīri uzskata, ka, atšķirībā no rokmūzikas, hiphopa klausītājs nav tik uzticams un lojāls vienai grupai, līdz ar to arvien grūtāk ir sasniegt kādus ievērojamus komerciālus panākumus. To apliecina arī jaunais grupas ieraksts, kas pirmajā nedēļā ASV pieprasītāko albumu topā debitēja tikai 19.vietā ar 18 000 pārdotu albuma kopiju. Otrajā nedēļā albums noslīdēja uz 72.vietu.

Salīdzinājumam - 1993.gada albums "Black Sunday" pārdots 3.4 miljonos, bet 2004.gada "Til Death Do Us Part" tikai 204 000.

Tā ir savādāka publika - hiphopa publika. Tā ir šeit un tagad un rītdien jau prom,"

komentē 39 gadus vecais reperis "B-Real". "Ir grūtāk radīt dzīvotspēju ilgtermiņā."

"Rise Up"
"Rise Up" Foto: Publicitātes foto

Kā viens no galvenajiem jaunā albuma viesmūziķiem ir amerikāņu alternatīvās mūzikas Rage Against The Machine ģitārists Toms Morello (Tom Morello), kas dzirdams arī plates tituldziesmā un aktuālajā singlā. (skat. video).

Vēl vienā no dziesmām dzirdama Dženiferas Lopesas sirdsdrauga Marka Antonija (Marc Anthony) balss, kā arī aktuālā latino repera Pitbull rečitatīvs. Vēl pie viesmāksliniekiem jāmin Derons Malakjans (Daron Malakian) no "System of a Down", Everlast, Evidence un Young De.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu