LR1 anotācija: Un ko jūs bērniem mācāt par naudu? Vai Ģimenes dienu svinēsim? (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/mikebaird

Ir taču tā, ka pat pieaugušam cilvēkam ir pagrūti tikt galā ar naudas lietām - biežāk ir tā, ka ir par maz un vienmēr pietrūkst. Ko jūs, vecāki, saviem bērniem mācāt par naudu, finansēm, kredītiem, krāšanu un pelnīšanu? Vai un kā to varētu mācīt jau skolā? Kas bērniem būtu jāzina? Kāds ir jaunās “Naudas mācības” saturs, ar kuru tūlīt iepazīsies pat vismazākie?

Par to 13.maijā Latvijas radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" no 9:00 stāstīs Pārgaujas ģimnāzijas skolotāju, Izglītības pārvaldes sociālo zinību metodisko apvienību vadītāja Vidzemes reģionā Dace Atslēga, kura ir arī “Ekonomikas darba burtnīcas” autore.

Ģimene - tur viss ir skaidrs: tētis, mamma, bērni un vecvecāki, kas nu tur tik īpašs? Un nemaz nebūs tik daudzi, kas zinās, ka ir tāda Ģimenes diena un kad tā tiek atzīmēta. Kāpēc ģimene un ģimeniskums ir svinēšanas vērti? Un kā to darīt? Uz sarunu par ģimeni un svinēšanu pēc 10:00 studijā aicināsim biedrības "Asociācija Ģimene" juristi, Eiropas un starptautisko tiesību maģistri Kristīni Lemantoviču un psihoterapeitu Andi Užānu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu