Keita Mosa un Džeimijs Hinss veido jaunu grupu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu supermodele Keita Mosa (Kate Moss) kopā ar savu draugu Džeimiju Hinsu (Jamie Hince) no grupas "The Kills" nolēmuši izveidot jaunu muzikālu projektu.

Hinss gluži kā savā grupā "The Kills" spēlēs ģitāru, savukārt Mosas loma jaunajā grupa pagaidām nav zināma.

Kā vēsta britu tabloīds "Daily Star", Mosa ir jau tikusies ar trīs projektā pieaicinātajiem mūziķiem un centusies viņiem paskaidrot savu muzikālo redzējumu. Pagaidām nav nekādas informācijas par grupas nosaukumu vai mūzikas žanru, ko Hinss un Mosa grasās spēlēt.

Mūzikas portāls "Undercover" norāda, ka Mosas iesaistīšanās šādā projektā var būt vērtīgāka, nekā šķiet pirmajā brīdī.

Viņa ir ne tikai piekopusi rokenrola dzīves stilu (..), bet ir arī bijusi patiesi iesaistīta mūzikā,

raksta "Undercover". Mosa ir spēlējusi tamburīnu vienā no nesen izjukušās britpopa grupas "Oasis" dziesmām, dziedājusi grupu "Primal Scream" un "Babyshambles" dziesmās, ka arī parādījusies Eltona Džona, "White Stripes", "Primal Scream", Mariannas Feitfulas un Džonija Keša dziesmu mūzikas video.

Kā ziņots iepriekš, Mosa un Hinss janvārī saderinājās. Modele satika Hinsu pāris mēnešus pēc tam, kad pārtrauca vētrainās attiecības ar britu mūziķi Pītu Dohertiju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu