Dīdžeji sacentīsies "Discomania CUP 2010" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad Rīgā atkal sācies Latvijas dīdžeju mūzikas atskaņošanas atraktīvo prasmju turnīrs ar nosaukumu "Discomania CUP 2010", kura ietvaros tīmeklī pašlaik ar pilnu sparu norisinās Latvijas dīdžeju čempionāta 3. atlases kārta, kas pagājušo trešdien tika novadīta DJ kausa rezidences klubā "Madhouse" (Kaļķu 11, Rīga).

Pēc veiksmīgi noslēgtiem pirmo divu kārtu balsojumiem, savācot vislielāko punktu skaitu visās balsojumu kategorijās, pusfinālam tika izvirzīti Valmieras Multikluba rezidents - DJ CMZ un VOL T, kurš apliecinājis sevi tādās izklaides vietās kā "Post Club", "Pussy Lounge", "Kefīŗs" un "Praia Beach Bar – Jūrmala". Visiem dalībniekiem, kuri kvalificēti pusfinālam, būs iespēja cīnīties par turnīra galvenajām balvām šā gada 4. augustā DJ kausa galvenajā fināla pasākumā, par šādām nominācijām - Discomania CUP 2010 gada čempions, labākais žanrs, kā arī publikas simpātija.

Balvu sākumfonds 600 LVL.

Šā gada žūrijas komisijas sastāvā ir paši labākie un apbalvotākie Latvijas hausmūzikas dīdžeji: Mixmaster A.G., Bogdan Taran (Dance Box vadītājs), [Ex] da Bass (EHR Party Service vadītājs), Johny Adroit (Discomania CUP ’08 uzvarētājs), Electricano (DJ konkursa Movida Corona ‘09 uzvarētājs), Andre Crash (DJ aptaujas DJ TOP ’09 uzvarētājs), Ratz Lukas (Discomania.lv). Pasākumu vada DJ Gustavito.

[Ex] da Bass
[Ex] da Bass Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka visu nedēļu līdz pat nākamajai kārtai 12. maijā turnīra atbalstītāji tiek aicināti nobalsot par saviem favorītiem turnīra mājas lapā www.discomaniacup.lv , kur pieejami arīdzan katra dalībnieka uzstāšanās video un audio ieraksti, kā arī vispārēji apraksti par dīdžejiem un turnīru kopumā. IV atlases kārta norisināsies turpat klubā Madhouse, 12. maija trešdienā plkst. 21, visus, kurus sasniedz šī ziņa, aicinām sniegt savu ieguldījumu, atbalstot šo turnīru klātienē. Vairāk informācijas par Discomania CUP 2010 www.discomaniacup.lv.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu