Rīkos solo ģitāristu dueļa trešo sezonu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Herberts Verpakovskis

Roka bārs "Rock’n’Riga" organizēs jau trešo solo ģitāristu dueļa sezonu, kurā dalībniekus noteiks ar interneta balsojuma starpniecību, informēja "Rock’n’Riga" vadītājs Gustavs Terzens.

Pieteikties solo ģitāristu dueļa trešajai sezonai var līdz 22.jūnijam, nosūtot savu pieteikumu elektroniski uz adresi "guitar3@rocknriga.lv".

Savā pieteikumā ir jāiekļauj 1000 rakstu zīmes garš apraksts par sevi un savu instrumentu, savs telefona numurs un elektroniskā e-pasta adrese, kā arī fotoattēls kopā ar savu ģitāru un precīzi vienu minūti garš, sevi reprezentējošs video materiāls, kas šoreiz visiem dalībniekiem ir jāveido vienā un tajā pašā vietā - "AT trade" speciālajā ģitārtelpā, Matīsa ielā 65.

Visi pieteikumi piedalīsies interneta balsojumā, un tikai 16 labākie iekļūs sezonas izcīņā par galveno balvu - kompānijas "Gibson" klasisko ģitāru "Les Paul Studio", kuru ir sagādājis mūzikas instrumentu veikals "AT trade" ar īpašu soloģitārista un mūzikas lietpratēja Paula Kravaļa gādību.

Kravalis būs arī trešās sezonas patrons un rūpēsies par duelantu snieguma uzlabošanu un jaunāko ģitārspēles tendenču ieviešanu praksē, vēstīja Terzens.

Solo ģitārista dueļa trešā sezona sāksies 15.jūlijā ar paraugdueli un ilgs līdz 19.augustam. Arī šajā sezonā katru dueli vēros kāds īpašs ar ģitārspēli saistīts viesis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu