"OK akadēmijas" finālā necīnīsies Anna (142)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Nedēļu pirms fināla šovu pameta Anna. Pēdējā izbalsošanā tieši karstasinīgākā studente Anna saņēma skatītāju mazāko atbalstu un, esot tikai soļa attālumā no finiša, šovu pameta. Līdz ar to finālā cīnīsies Mareks, Evija, Nikolajs un Samanta.

Pirmdienas vakars liktenīgs izrādījās Annai, jo pēdējā „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošanā tieši karstasinīgā Anna saņēma skatītāju mazāko atbalstu un viņai pirmdiena bija pēdējā diena šovā.

Šis vakars „O!Kartes Akadēmijas” dalībniekiem bija uztraukumu pilns, jo norisinājās pēdējā izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja divi studenti – Mareks un Anna, jo tieši viņi svētdienas koncertā saņēma skatītāju vismazāko atbalstu.

Šī Marekam bija jau trešā reize, kad puisis atradās uz izbalsošanas strīpas, bet Annai gan šī bija pirmā šāda veida pieredze.

Arī skatītāji abus jauniešu atbalstīja aptuveni vienlīdzīgi, tomēr balsotāji lēma, ka pēdējā izbalsošanā šovs jāpamet Annai.

Turpmākās dienas šovā „O!Kartes Akadēmija” būs īpaša uztraukuma pilnas, jo jau pēc nepilnas nedēļas, šo svētdien, norisināsies fināls, kurā uzzināsim, kurš kļūs par „O!Kartes Akadēmijas” uzvarētāju un iegūs iespēju mācīties Londonas skolā „Tech Music School”.

Komentāri (142)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu