No grupas "Interpol" aizgājis basģitārists

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No amerikāņu indīroka grupas "Interpol" aizgājis basģitārists Karloss Denglers (Carlos Dengler), paziņojusi grupa.

"Pēc albuma pabeigšanas Karloss informēja pārējos, ka viņš pamet grupu," vēsta grupas paziņojums. "Viņš izlēma iet pa citu ceļu un īstenot jaunus mērķus."

Šī šķiršanās ir draudzīga, un mēs no sirds vēlam viņam lielu laimi un panākumus. Mēs kā vienmēr godbijīgi cienīsim šo ārkārtīgi talantīgo cilvēku.

Grupas dalībnieki piebilda, ka turnejā pēc nupat pabeigtā ceturtā albuma dosies ar vairākiem Denglera aizvietotājiem. "Mēs varam jums atklāt, ka mums ir daži ļoti aizraujoši jauniesaucamie, kas dosies ar mums ceļā. Tāpēc palieciet kopā ar mums - mēs tūlīt atklāsim šo izcilo spēlētāju identitāti."

Runājot par ceturto albumu, grupas locekļi atklāja, ka tas tika ierakstīts Ņujorkas studijā "Electric Lady Studios", savukārt miksēšana notika Londonā. Saskaņā ar viņu vārdiem turneja sāksies vasarā. Koncertu datumi tiks izziņoti vēlāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu