LR1 anotācija: Ko Māra Kilēvica iesaka maijā? Rīgas maratons - pilnīgi visiem? (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/:mrMark:

Maijs ir pats trakākais stādīšanas laiks - daudzi stādi jau atraduši savu vietu dārzā vai siltumnīcās, citi vēl gozējas podiņos un gaida īsto brīdi. Kam maijā jābūt jau iestādītam, kam jāgaida līdz siltākam laikam? Vai tiešām jāgaida līdz pilnmēnesim? Ar ko atšķiras kūdra no kūdras?

Ko nozīmē - ielabot augsni? Ka pareizi ierīkot dobi? Kā efektīvi cīnīties ar nezālēm, un par ko liecina to klātbūtne dārzā? Uz šiem un klausītāju jautājumiem no 9:00 līdz 10:00 Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" 11.maijā atbildēs augu aizsardzības speciāliste Māra Kilēvica.

Kāds jau domās, ka Nordea Rīgas maratons ir tikai grieķu pēctečiem, rūdītiem sportistiem vai vismaz censoņiem, kas sasparojušies noskriet kaut pāris kilometrus. Tomēr Rīgas Maratons ir domāts pilnīgi visiem, jo jau otro reizi “vienotības kilometrā” pievienosies arī cilvēki ar īpašām vajadzībām! Ar kādu mērķi tas tiek darīts? Ko no šāda žesta iegūst sabiedrība un vai tas ir tikai žests? Mūsu studijā pēc 10:00 būs Eva Jakobsone un Tamāra Vahļina, kuras ir strādājušas ar tiem cilvēkiem, kuriem ir invaliditāte un garīgās attīstības traucējumi.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu