Leģendārās dejotājas Vijas Vētras meistarklases Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

6.maijā Rīgā no ASV ielidoja leģendārā indiešu deju dejotāja Vija Vētra, kura dzīvo Ņujorkā. Kopš 1990.gada viņa regulāri brauc uz Latviju, sniedzot deju izrādes un strādājot kā pedagoģe.

Šogad 18.maijā, 1. un 8. jūnijā pl. 18-20 Tehniskās Universitātes (Kaļķu ielā 1) aulā Vija Vētra meistarklasēs mācīs indiešu klasisko deju, spāņu flamenko, ritmiku, jogu un tai či.

11.jūnijā Tehniskās Universitātes aulā Vija Vētra svinēs savus 55 gadus patstāvīgā solokoncerta darbā pa pasauli, bet kopumā 67 skatuves gadus.

25.maijā pl.18:30 LTDS telpās Dzirnavu 135 Vija Vētra vadīs Unitāriešu Universālistu svētbrīdi.

No 15. līdz 24. jūlijam Vija Vētra vadīs dejas meistarklases IX Starptautiskos latviešu jauno mūziķu meistarkursos Siguldā „Baltais flīģelis”.

Vija Vētra kopš 16 gadu vecuma, kad viņa devās studēt uz Vīni, sevi veltījusi tikai un vienīgi dejai. Tomēr filma aicina izprast ne tikai dejas mākslu, bet arī iedziļināties dzīves dažādajās noskaņās. Ņujorka, Indija, Grieķija, Latvija – tās ir vietas, kur ir gan skanējuši aplausi un dāvāti ziedi, gan pieredzēts dzīves skarbums un sastapta vientulība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu