Par dalību finālā "OK Akadēmijā" cīnīsies Mareks un Anna (59)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pēc šova „O!Kartes Akadēmija” skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummas, šova finālā noteikti cīnīsies Samanta, Nikolajs un Evija, bet konkursu pametīs Mareks vai Anna. Kurš - uzzināsim jau pirmdienas vakarā, kad notiks cīņa par palikšanu šovā.

Šo svētdien katrs dalībnieks dziedāja divas dziesmas, viena no tām būs veltīta Mātes dienai, bet otra – kāda jau iepriekš skanējusi dziesma. Šova žūrijā bija mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa un „Cosmos” dalībnieks Jānis Ozols.

Pirmajā koncerta daļā Anna dziedāja dziesmu krievu valodā “Pesnja pro medvedja”, Nikolajs -  “Sēd uz sliekšņa pasaciņa”, Evija - “Circenīša Ziemassvētkus”, Mareks uzstājās ar dziesmu “Vecais zābaciņš”, bet Samanta saviļņoja skatītājus ar emocionālo “Māmiņ, vai dzirdi”.

No jau reiz dziedātajām dziesmām Anna dziedāja R.Paula un G.Rača dziesmu “Ābols”,  Nikolajs - Džo Kokera “You can leave your hat on”, Evija dziedāja “Gimee all your lovin”, Mareks svētdienas koncertam izvēlējās populārās grupas “Kings of Leon” dziesmu  “Use somebody”, bet Samanta uzstājās ar  “Uļetaju”.

Žūrijas vērtējumi un komentāri:

Evija

Žūrijas komentārs: „Tu biji lieliska. Bija viss. Tu esi pārvērtusies – esi piedzimusi kā māksliniece! Tu stāstīji... Skaisti! Pilnīgs priekšnesums – mums ir lepnums un gandarījums par tevi!”

„Dzirkstošs šampanietis... Kantrī ir tavs stils! Lai tava balss skan mums ilgi, ilgi. Redzams, ka tu klausies savus pasniedzējus. Fantastiska kaverversija, nevis karaoke. ļoti labi!”

Vērtējums: 40 + 40 = 80

Nikolajs

Žūrijas komentārs: „Tas ir brīnišķīgi, ka tev trīcēja rokas, pieskaroties šim latviešu instrumentam – stabulei, tas lika noticēt tavai emocionalitātei. Bija nostrādāts priekšnesums.”

„Vienreizējs priekšnesums. Bet vārdi – neatrauj tos no dziesmas. Kad uzstājas Nikolajs, tad visi smaida, bet cīņa arī ir redzama. Tu gribi uzvarēt, kas ir apsveicami!”

Vērtējums: 36  + 38 = 74

Samanta

Žūrijas komentārs:

„Pirmajai dziesmai tavs sniegums, neskatoties uz mazām vokālajām neprecizitātēm, bija ļoti emocionāls. Tu ļāvi mums noticēt! Paldies.”

„Lai arī bija savādāk, man pārsteigums iztrūka... Kas par daudz, tas par skādi... Bet Samantai ir brīnišķīgi atklājušās balsī dažādas nianses, emocijas. Tu vairs nekliedz, tu jau runā... Tu mazliet par ātru sadegi – pietrūka beigās pārsteiguma.

Vērtējums: 40 + 33= 73

Mareks

Žūrijas komentārs: „Lai arī gāja totāli šķībi – tu esi ģeniāls! Bet jā, nebojāsim svētku noskaņu. Situācija ir sarežģīta – vērtēt kā tu dziedi mammai... Mēs vērtējam kā tu dziedi, nevis tavu mīlestību pret mammu...”

„Paldies taviem faniem! Paldies arī tavai balsij, kas tevi nenodeva. Tu pierādīji, ka arī tev ir jābūt finālā. Lieliski, ka tu turpini būt kāds tu esi! Tu esi multimākslinieks. Balss, kam jāatrod īstās dziesmas!”

Vērtējums: 30 + 38 = 68

Anna

Žūrijas komentārs: „Šī ir dziesma, kas izraisa smaidu. Skanēja labi, bet šī nav dziesma žūrijai. Tu esi dziedājusi labāk. Un tomēr tā ir dāvana mammai visas Latvijas priekšā. Bet varēji labāk...”

„Stabils dziedājums – vokāls ir uzlabots. Tavs acu skatiens dedzina! Tavs trumpis ir šāda tipa dziesmas, bet odziņa tomēr pietrūka...”

Vērtējums: 33 +34 = 67

Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu