"The Chemical Brothers" jauns singls (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu elektroniskās mūzikas duets "The Chemical Brothers" 9.maijā gatavojas izdot pirmo oficiālo gaidāmā jaunā albuma vēstnesi - singlu "Swoon". Skaņdarbam tapis arī video.

Elektroniskās mūzikas veterāni "The Chemical Brothers" vienmēr izcēlušies ar interesantiem mūzikas videoklipiem ("Star Guitar", "Let Forever Be", "Out of Control"), taču šis Flat Nose George režisētais darbs, iespējams, daudziem liksies salīdzinoši vienkāršs un tradicionāls.

"Swoon" ir pirmais jaunā albuma "Further" vēstnesis.

Jauno albumu, kurā "Toms Roulends (Tom Rowland) un Eds Saimonss (Ed Simons) pēta skaņas neierobežotās iespējas un kurā nebūs atrodams neviens viesvokālists, izdos ierakstu kompānija "Freestyle Dust/Parlophone Records", un veikalu plauktos tas nonāks 7.jūnijā. Kā atklāja mūziķi, jauno ierakstu iedvesmojis projekts "Electronic Battle Weapon", kura ietvaros Rouldens un Saimonss ierakstīja promo singlus citiem dīdžejiem.

Atgādinām, ka Rīgā duets viesojās 2008.gada jūlijā.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu