Jaunais radio sāks skanēt tuvākajos mēnešos (115)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Pagājušajā nedēļas nogalē izziņotā jaunā radiostacija darbu plāno sākt tuvāko mēnešu laikā, tā TVNET atklāja jaunā radio pārstāvji.

Pagājušonedēļ TVNET jau vēstīja, ka par jaunas radiostacijas izveidošanu paziņoja bijušie Radio SWH dīdžeji - Toms Grēviņš, Egons Reiters, Artis Volfs un Māris Žigats.

Pretēji izplatītajam paziņojumam par "Radio revolūcija", jaunās stacijas pārstāvji norāda, ka tas tomēr nebūšot tās nosaukums. Paralēli tehniskajām lietām šobrīd notiek nosaukuma un logotipa izstrāde, bet konkrētus jaunumus par nosaukumu viņi sola paziņot šo piektdien, aicinot sekot līdzi radio tapšanas blogam revolucija.lv.

Radio filosofijas pamatā ir atvērtība, kas noteikti tiks atspoguļots arī nosaukumā,

atklāj radio revolucionāri.

Jautāti, ar ko jaunais radio atšķirsies no citiem, viņi stāsta, ka tas būs kaut kas vairāk par Latvijā ierasti dzirdamo radio formātu.

"Mūsu izpratnē, ir pienācis īstais brīdis radio attīstīt jaunā līmenī. Notiks radio kā medija revolūcija, kas ir balstīta uz tehnoloģiju, satura brīvības un dīdžeju kompetences evolūciju. Piemēram, jauno radio varēs ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt," norāda jaunā medija veidotāji.

"Mēs būsim atvērti un pieejami visplašākajai sabiedrībai gan satura, gan mūzikas izvēles ziņā. Mēs vienmēr būsim soli priekšā citiem ar jaunām idejām un radošo izpausmi.

Pretēji ierastai situācijai, kad radio formāts tiek diktēts no "augšas" (visbiežāk no ārzemju investoru puses vai pakļaujoties kāda īpašnieka subjektīvām ambīcijām), mēs baudīsim formāta brīvību. Tāpēc pašmāju mūzika noteikti ieņems nozīmīgu vietu mūsu ētera saturā," par stacijas formātu stāsta radio revolucionāri.

Šobrīd ir zināmi četri jaunās radiostacijas dīdžeji, bet jau tuvākajā laikā mājas lapā tiks atklāti arī pārējie komandas cilvēki. Dienas programma patlaban tiek izstrādāta un kombinēta tā, lai maksimāli apmierinātu visplašākās klausītāju auditorijas vēlmes. Tiklīdz būs precīzs formulējums, tikšot atklāta arī diennakts plānotā programmu.

"Precīzu datumu uz doto brīdi nosaukt nevaram, jo tas ir saistīts ar virkni tehnisku jautājumu risināšanu, taču varam pateikt pavisam droši, ka tas notiks pavisam drīz, tuvāko mēnešu laikā."

Komentāri (115)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu