"Prāta Vētra" arī šogad organizēs ''Mītava Open'' futbola turnīru (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa "Prāta Vētra" no 3. jūlija līdz 8. augustam organizē otro atklāto amatieru čempionātu mini futbolā ''Mītava Open 2010'', kura mērķis ir veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu.

Čempionātā par balvu fondu – 3000 Ls (summa pēc nodokļu nomaksas) var cīnīties jebkura atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda. Apmeklētājiem ''Mītava Open 2010'' pasākumi būs bez maksas, komandām noteiktā dalības maksa ir Ls 50.

Šogad palielināts posmu skaits, tie kopumā būs astoņi –Kurzeme, Rietumkurzeme, Zemgale, Austrumzemgale, Vidzeme, Latgale, Ziemeļaustrumlatvija, Rīga.

Jaunums šogad - ''Mītava Open 2010'' kļūst starptautisks, piedalīties aicināti arī Lietuvas un Igaunijas futbolisti. Katrā posmā piedalīties varēs ne vairāk kā 32 komandas, kuras tiks sadalītas pa grupām izlozes kārtībā.

''Čempionāts uzņem apgriezienus, un otrais gads, kā rādās, būs jaudīgāks nekā iepriekšējais. Mēs esam lepni un priecīgi, ka varam dot savu artavu amatieru futbola attīstībai Latvijā,'' saka popmūzikas grupas "Prāta Vētra" pārstāvis Kaspars Roga.

Sacensību fināls notiks 8.augustā ''Skonto'' stadionā, Rīgā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu