Kuram jāpamet šovs – Saipo vai Marekam? (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Šī pirmdiena neziņas pilna sākās Saipo un Marekam, jo tieši viņi šovakar sēdīsies uz izbalsošanas strīpas un sacentīsies par iespēju vēl vismaz nedēļu turpināt šovu.

Mareks jau pagājušajā piektdienā sēdēja uz izbalsošanas strīpas, tāpēc otro reizi pēc kārtas atrasties tikai soļa attālumā no izbalsošanas nav īpaši patīkami.

Jau pēc pāris stundām sāksies  vienpadsmitā  „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošana. Kurš pametīs šovu  - Saipo vai Mareks? Šī Marekam būs jau otrā reize, kad viņš sēdēs uz izbalsošanas strīpas. Tieši pirms nedēļas Mareks jau atradās tikai soļa attālumā no izbalsošanas, šodien viņš atkal izjutīs ko nozīmē atrasties uz izbalsošanas strīpas.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

„O!Kartes Akadēmijas” žūrijai ir iespēja piešķirt kādam dalībniekam imunitāti – divi no žūrijas locekļiem atzina, ka Marekam piešķirtu imunitāti. Vakar pēc koncerta divi no žūrijas locekļiem – aktrise Rēzija Kalniņa un  diriģents  Ainārs Rubiķis atzina, ka šoreiz izmantotu savas privilēģijas un Marekam piešķirtu imunitāti, kas nozīmē, ka šovakar puisis šovu nepamestu.

„ Ja pārējie žūrijas locekļi piekristu, es labprāt Marekam piešķirtu imunitāti,” sacīja Rēzija Kalniņa.


Katram dalībniekam tiks dota iespēja vēlreiz skatītājus pārliecināt, ka tieši viņš ir pelnījis turpināt mācības „O!Kartes Akadēmijā”. To, kurš dalībnieks paliks “O!Kartes Akadēmijā” vari noteikt tu, balsojot par savu favorītu, jo šovā paliks tas dalībnieks, kurš skatītāju balsojumā iegūs vairāk balsu. Pēc balsošanas rezultātu paziņošanas, izbalsotais dalībnieks nekavējoties pametīs šova telpas.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu