Maija brīvdienu programma TV3 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

1.maijā visu ģimeni uzjautrinās un izklaidēs amizantais pelēns animācijas filmā "Gardēdis", 2.maija vakarā spraiga sižeta filma "X-cilvēki: pēdējā sadursme", 3.maijā līksma komēdija "Mežonīgais četrinieks", bet 4.maija vakarā aizraujošs stāsts filmā "Zirnekļcilvēks 2".

Maija četrās brīvdienās četras televīzijas pirmizrādes – tā notiek tikai TV3! 1.maijā visu ģimeni uzjautrinās pelēns animācijas lentē "Gardēdis", 2.maija vakarā spraiga sižeta filma "X-cilvēki: pēdējā sadursme", 3.maijā līksma komēdija "Mežonīgais četrinieks", bet 4.maija vakarā dēkainais "Zirnekļcilvēks 2". Protams, brīvajās dienās TV3 piedāvās aizraujošu programmu visas dienas garumā – būs gan Karalis Ralfs, gan Episkais ķinis, arī Arnolds Švarcenegers kā bērnudārza policists un filma par savādo kaķi Runci.

Četrās brīvdienās četras pirmizrādes
1.maijā 17:40 Gardēdis (Ratatouille)
Žurkulēns Remī, par kura jauno dzīvesvietu liktenim bija labpaticies izvēlēties Parīzes kanalizācijas caurules, atklāj, ka viņa atrašanās vieta ir ideāla! Virs viņa atrodas lepns restorāns, kuru, riskējot ar savu dzīvību, Remī sāk laiku pa laikam apmeklēt, lai virtuvē atrastu pārpalikumus no dažādiem kulinārijas šedevriem. Taču gardēdim Remī ar to ir par maz – viņa mūža sapnis ir kļūt par restorāna šefpavāru. Radinieki – žurkas, kuras uzturā lieto dažādus atkritumus, pārmet viņam neuzticību grauzēju dzimtas tradīcijām, restorāna darbinieki cenšas tikt vaļā no uzmācīgā ciemiņa, un tikai apkopējs Lingvīni saprot Remī kvēlos sapņus.
Lielā animācija veidota 2007.gadā ASV, to latviešu valodā ierunājuši Artūrs Skrastiņš, Pēteris Šogolovs, Ivars Auziņš, Artis Robežnieks, Uldis Dumpis, Karīna Tatarinova, Juris Strenga un pavārmeistars Mārtiņš Rītiņš.

Spraiga sižeta filma "X-cilvēki: pēdējā sadursme"
Spraiga sižeta filma "X-cilvēki: pēdējā sadursme" Foto: publicitātes


2.maijā 20:00 X-cilvēki: pēdējā sadursme (X-Men: The Last Stand)
Mutanti un cilvēki ilgu laiku sadzīvojuši vairāk vai mazāk veiksmīgi, bet atkal pasaules vēsturē gaidāms jauns pagrieziens, jo atklātas zāles, kas spētu ārstēt mutantus. Pirmo reizi mutantiem ir izvēle - saglabāt savas īpašās spējas, bet palikt izolētiem uz mūžu, vai arī upurēt spēkus, lai iekļautos cilvēku sabiedrībā. Abu grupējumu līderu viedokļi noved pie pēdējās sadursmes, kurai jāizbeidz savstarpējās nesaskaņas uz visiem laikiem.

Līksma komēdija "Mežonīgais četrinieks"
Līksma komēdija "Mežonīgais četrinieks" Foto: publicitātes

3.maijā 21:00 Mežonīgais četrinieks (Wild hogs)
Ja apnikusi dzīve un vēlies to mainīt - dodies ceļojumā! Tā nolēmuši četri ikdienas rutīnas mākti pusmūža vīri, kuri piedzīvojumu meklējumos apseglo savus motociklus. Ģimene un monotons darbs... pret to labākās zāles ir brīvība, kuru var sajust uz šosejas, un labs ceļavējš. Cīnoties ar dažādām likstām, bezrūpīgo braucēju ceļojumu izbojā banda. Bet, pateicoties tai, piedzīvojumi kļūst daudz bīstamāki un līdz ar to neaizmirstamāki.
Filma veidota 2007.gadā ASV, tās režisors Volts Bekers (Walt Becker), galvenajās lomās Džons Travolta (John Travolta), Tims Alens (Tim Allen), Mārtins Lorenss (Martin Lawrence) un Viljams Meisijs (William H.Macy).

Filma "Zirnekļcilvēks 2"
Filma "Zirnekļcilvēks 2" Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu