"Rock'n'Riga" uzstāsies "Huskvarn" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia

Sestdien, 1.maijā, roka bārā "Rock'n'Riga" notiks īpašs pašmāju smagās metāla grupas "Huskvarn" koncerts, kas būs atvadu koncerts grupas ilggadējam ģitāristam Bruno Jostam, informēja "Rock'n'Riga" vadītājs Gustavs Terzens.

Grupas ģitārists Josts grupā ir pavadījis vairāk nekā piecus gadus, piedalījies minialbuma "Sadistika" materiāla radīšanā, kā arī ir bijis stabils balsts grupai dzīvajā izpildījumā.

Patlaban viņš savas ģitārista gaitas ir nolēmis apturēt, lai dotos tālā ceļā uz Ķīnu uz ilgāku laiku. Tas nozīmē, ka "Huskvarn" jau meklē jaunu ģitāristu, vēstīja Terzens.

Atvadu koncertā grupa izpildīs gan sen zināmas dziesmas, gan arī jaunas, pavisam vēl nesen grupas radītas dziesmas.

Koncertā piedalīsies arī grupa "Acid Rain", kas spēlēs pirms "Huskvarn".

Huskvarn ir Latvijas smagā metāla mūzikas grupa, kas izveidojusies 1989.gadā. Grupa tika izveidota, apvienojoties vairākiem pagrīdes grupu "Vandāls" un "Lucifers" dalībniekiem ar ģitāristu Jāni Levitu. Sākotnējais grupas nosaukums bija "Husqvarn", iespaidojoties no Zviedrijas motorzāģu ražotāja "Husqvarna" nosaukuma.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu