Šausmu filmas "Aplis" trešā daļa būs 3D (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"The Hollywood Reporter" ziņo par slavenās šausmu filmas "Aplis" ("The Ring") turpinājuma uzņemšanu 3 dimensijās.

Pagaidām gan iecerei nav piesaistīts ne režisors, ne aktieri, un projekts vēl ir pavisam agrīnā izstrādes posmā, tomēr studija "Paramount" vēlas šo ieceri pārvērst realitātē un sākt darbu pie filmas.

Saskaņā ar THR informāciju jaunā filma būs "draudzīgāka tīņiem", tātad, visticamāk, ne tik drūmi baisa. Kā arī rodas jautājums par to, kas būs lāsta nesējs. Kā zināms, oriģinālās filmas bija balstītas uz nolādētas VHS kasetes šausminošo lāstu. Bet vai mūsdienās jaunatne vēl zina, kas ir VHS? Tam gan nevajadzētu būt šķērslim, jo te ir vieta tādiem mūsdienu rīkiem kā Youtube, DVD, blūrejam u.c.

Cerams, ka filmas veidotājiem izdosies saglabāt pirmajām filmām, sevišķi japāņu oriģinālam, raksturīgos elementus. Šausmu filmu cienītāji var berzēt rokas un gaidīt jaunumus un meiteni rāpojam ārā no lielā ekrāna. Bet mēs ziņosim, kā šis projekts attīstās.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu