Latvijas kausa izcīņas finālā tiksies "Jūrmala-VV" ar "Jelgavu" (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: I.Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Par otro Latvijas kausa izcīņas futbolā finālisti trešdien kļuva "Jūrmala-VV" komanda, kas pusfināla spēlē "Daugavas" stadionā Rīgā ar 3:1 (0:1) pieveica "Olimps"/RFS vienību.

Šī mača 18.minūtē tikai 15 gadus vecais Valērijs Šabala komandu "Olimps"/RFS izvirzīja vadībā, tomēr turpinājumā vārtus guva tikai jūrmalnieki, pa reizei precīzi sitot Oļegam Žatkinam, Igoram Stepanovam un Dmitrijam Paplavskim.

Otrajā pusfinālā trešdien "LMT Virslīgas" turnīra jaunpienācēja "Jelgava" komanda pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieveica Rīgas "Skonto" vienību.

Mača pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā "Jelgava" bija pārāka ar 5:3.

Kausa fināls paredzēts 19.maijā "Skonto" stadionā.

Latvijas kausa izcīņas uzvarētāji garantēs vietu nākamās sezonas UEFA Eiropas līgas turnīrā. Daudzkārtējā Latvijas čempionvienība "Skonto" vietu šajā turnīrā jau ir garantējusi kā pagājušās sezonas "LMT Virslīgas" turnīra trešā spēcīgākā vienība, tāpēc ja viņi būtu pieveikuši "Jelgavas" komandu, tad otra pāra spēcīgākā vienība automātiski garantētu vietu Eirokausos.

Kā vēstīts, Latvijas kausa izcīņas futbolā ceturtdaļfināla spēlēs "Jūrmala-VV" ar 4:0 uzvarēja Rēzeknes "Blāzmu", bet "Olimps"/RFS ar tādu pašu rezultātu pieveica "Daugava"/RFS vienību.

Savukārt "Skonto" pēcspēles 11 metru sitienu sērijā izbraukumā pieveica "Ventspils" komandu, bet "Jelgava" arī pēcspēles sitienos sensacionāli pieveica "Liepājas metalurgu".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu