"Positivus" festivālā redzēsim "Scissor Sisters"? (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien (28.apr.) plkst.14 koncertaģentūras "Positivus Music" birojā notiks preses konference, kuras laikā tiks paziņoti pirmie šīs vasaras mūzikas un mākslas festivāla "Positivus" mākslinieki, informēja koncertaģentūras sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne.

(papildināts ar pirmo rindkopu)

Visticamāk, pirmā tiks nosaukta amerikāņu grupa Scissor Sisters, kuras oficiālajā mājas lapā jau ievietots "Positivus" festivāla norises datums.

Pasākumā piedalīsies festivāla organizators Ģirts Majors un festivāla sponsoru pārstāvji - "Cēsu alus" Tirdzniecības un mārketinga daļas vadītājs Gustavs Zatlers, "Tele2" sabiedrisko attiecību vadītāja Vita Sirica, kā arī "Nordea Pensions Latvia" valdes loceklis Iļja Arefjevs.

Festivāla rīkotāji sola, ka šovasar festivālā piedalīsies daudz vairāk ārzemju mākslinieku nekā iepriekš, un šodien tiks paziņots arī vismaz viens festivāla galvenais mākslinieks.

Pēc pirmo mākslinieku paziņošanas biļetes uz festivālu kļūs dārgākas, tas nozīmē, ka līdz šodienai festivāla divu dienu biļetes var iegādāties par 25 latiem, bet pēc tam divu dienu biļete maksās 29 latus.

"Scissor Sisters"
"Scissor Sisters" Foto: Publicitātes foto

Preses konference notiks "Positivus Music" birojā, Ūdens ielā 12-106.

"Positivus" festivāls šovasar Salacgrīvā notiks 16. un 17. jūlijā.

"Positivus" festivāls jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā, un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Iepriekšējos gados festivālā uzstājušies tādi mūziķi kā Mobijs, "Prāta vētra", "Travis", "Manic Street Preachers", "Fatboy Slim", "James" un daudzi citi.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu