"Olympique" un ''Bayern'' noskaidros pirmo finālistu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otrdien UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē starp Lionas "Olympique" no Francijas un Vācijas vicečempioniem Minhenes ''Bayern'' tiks noskaidrots pirmais turnīra finālists.

Spēles sākums plkst. 21.45 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē demonstrēs kanālā TV6.

Pirmajā pusfināla spēlē Minhenes ''Bayern'' savā laukumā ar 1:0 izrādījās pārāki par Francijas vienību. Vienīgos vārtus mača otrajā puslaikā guva Arjens Robens.

''Trīs dienas pavadījām prom no pilsētas, kur bija mierīgi un klusi. ''Bayern'' jūtas pārliecināti, un lai viņi tādi paliek. Esmu drošs, ka varam pārspēt jebkuru Eiropas komandu. Mums tikai jāspēlē sava spēle,'' pirms gaidāmā mača norādīja Lionas "Olympique" galvenais treneris Klauds Puels.

Luiss van Gāls
Luiss van Gāls Foto: AFP/LETA

Iepriekšējā spēlē saņemto brīdinājumu dēļ, otrdien laukumā neizies Francijas kluba pussargs Džeremijs Tulalans, bet ''Bayern'' būs jāiztiek bez francūža Franka Riberī un Daniela Praņiča.

Problēmas ar veselību ir ''Bayern'' aizsargiem Martinam Demikelam un Danielam van Buitenam, kuri tika nomainīti pēdējā Bundeslīgas spēlē pret Dortmundes ''Borussia''  (1:1). Tāpat nav zināms, vai laukumā varēs doties Diego Kontento un Miroslavs Kloze, savukārt uz Franciju vispār nav devies ukrainis Anatolijs Timoščuks. Tikmēr pretinieku nometnē nav skaidrs, vai spēlēs uzbrucējs Lisandro un pussargs Žans Makouns.

"Olympique" galvenais drauds ir holandiešu pussargs Robens, kurš ir guvis 20 vārtus 31 ''Bayern'' sastāvā aizvadītajā spēlē, savukārt Čempionu līgā viņš izcēlies četras reizes. Vēl ''Bayern'' sastāvā atgriezīsies Marks van Bomels, kurš izlaida komandu iepriekšējo tikšanos. "Olympique" rindās ar četriem precīziem raidījumiem Čempionu līgā izcēlies Miralems Pjaničs.

Kā ziņots, ceturtdaļfinālā Minhenes ''Bayern'' futbolisti divus spēļu summā nospēlēja 4:4 ar pagājušās sezonas finālisti Mančestras ''United'', taču pusfinālā iekļuva, pateicoties vairāk gūtiem vārtiem izbraukumā. Bet Lionas "Olympique" ar 3:2 pārspēja citu Francijas klubu - "Bordeaux". Jāatzīmē, ka "Olympique" divu spēļu summā no turnīra izslēdza arī zvaigžņoto Madrides "Real".

Atgādinām, ka otrā pāra pirmajā spēlē Itālijas čempionvienība Milānas ''Inter'' savā laukumā ar 3:1 (1:1) pārspēja pašreizējo titula īpašnieci ''Barcelona'' vienību no Spānijas. Šis vienības atbildes spēli aizvadīs trešdien.

UEFA Čempionu līgas fināls gaidāms 22. maijā slavenajā Madrides "Santiago Bernabeu" stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu