"Svešo" turpinājums arī būs 3D

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zinātniskās fantastikas un šausmu kino klasikas franšīzes "Alien" ("Svešais") turpinājums tiks uzņemts 3D tehnoloģijā, minēts filmas režisora Ridlija Skota (Ridley Scott) intervijā interneta izdevumam "Collider.com".

LETA jau vēstīja, ka kompānija "Twentieth Century Fox" nolēmusi turpināt citplanētiešu sāgu "Alien" ("Svešais") ar jaunu filmu, kas vēsta par notikumiem, pirms kosmosa kuģa "Nostromo" komanda mājupceļā uz Zemi saņem avārijas signālu no tuvējā planetoīda un sastopas tur ar svešiem radījumiem. Kā atklāja pirmās 1979.gada filmas režisors Ridlijs Skots, kas ķersies arī pie priekšstāsta filmēšanas, tiks uzņemtas divas filmas un tās abas būs 3D.

Viņš uzsvēris, ka plāno uzreiz uzņemt filmu jaunajā formātā, nevis konvertēt to vēlāk. Skota ieceri gan apgrūtina fakts, ka visas steroskopiskās filmas tiek uzņemtas ļoti intensīvā apgaismojumā, taču "Svešo" vizuālā stilistika paredz pieklusinātu gaismu.

Pirmās filmas darbība norisināsies 30 gadus pirms notikumiem, kas attīstījās pirmajā kinolentē. Galvenā darbojošās persona būs sieviete, taču Elēna Riplija filmā neparādīsies.

Režisors ķersies pie pirmās filmas uzņemšanas, tiklīdz kinoteātros nonāks viņa jaunākā filma "Robin Hood" ("Robins Huds"), ar kuru, kā ziņots jau iepriekš, tiks atklāts Kannu kinofestivāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu