"Jaunā viļņa" finālā iekļauj arī "Lady's sweet" (20)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latviju starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2010" finālā pārstāvēs divi dalībnieki, jo konkursa žūrija finālā iekļāvusi arī vokālo trio "Lady's sweet", informēja konkursa preses koordinatore Svetlana Jevdokimova.

Jau ziņots, ka iepriekš konkursa finālam no Latvijas tika apstiprināts puišu trio "PeR".

Kā norāda konkursa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, izvērtējot visus plusus un mīnusus konkursantu sniegumā, konkursa žūrija nolēmusi no Latvijas finālā iekļaut divus dalībniekus.

Vokālajā trio "Lady's sweet" dzied Karīna Tropa, Vineta Elksne un Jolanta Strikaite. Vokālā trio radošā darbība sākās sadarbībā ar grupu "Sweet Waterz", un koncertuzvedumos "Cabaret plin plin" un "Cabaret Artelis" radās ideja dziedātājām turpināt izpausties kā patstāvīgai muzikālai apvienībai.

Kā ziņots, konkursa "Jaunais vilnis 2010" finālam izraudzīti dalībnieki no Azerbaidžānas, Armēnijas, Baltkrievijas, Bulgārijas, Brazīlijas, Izraēlas, Ķīnas, Kazahstānas, Krievijas, Ukrainas, Somijas un Igaunijas.

Konkursa finālā šogad Krieviju un Ukrainu pārstāvēs trīs izpildītāji.

Starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2010" šogad Jūrmalā notiks no 27.jūlija līdz 1.augustam.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu