Par palikšanu "O!Kartes Akadēmijā" cīnīsies Mareks un Ivars (123)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pēc šova „O!Kartes Akadēmija” skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummas šovu pametīs Mareks vai Ivars. Kurš - uzzināsim jau pirmdienas vakarā, kad notiks cīņa par palikšanu šovā.

Lielajā svētdienas koncertā dalībnieki dziedāja pasaules hitus. Šo svētdien šova žūrijā bija mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa un operdziedātāja Evita Zālīte.

Pēc skatītāju balsojuma apkopošanas noskaidrojās, ka pirmo vietu iegūst Anna ar Zuccero slaveno dziesmu "Baila", bet pēdējie palika Mareks ar Ivaru. Viņi tad arī sēdēs uz izbalsošanas līnijas.

Žūrijas vērtējumi un komentāri

Samanta dziedāja Vitnijas Hjūstones lielāko hitu “I wanna dance with somebody"

Žūrijas komentārs: „Vokāli un skatuviski šis ir tavs labākais priekšnesums! Spoži! Centies nepazaudēt dziesmas sākumu – pantiņa sākumu. Negaidi – dziedi uzreiz!”

Vērtējums: 40

Nikolajam šajā koncertā bija karstasinīgs priekšnesums - Britnijas Spīrsas “I love rock'n'roll"

Žūrijas komentārs: „Tēls ideāls! Vokāls labs. Pašpārliecinātība bija manāma, tomēr šī apziņa tev mazliet traucēja. Vispār tu esi dzimis uz skatuves, jo šeit tu esi citādāks nekā dzīvē. Bet uzmanies, nenokrīti no sava lidojuma!”

Vērtējums: 34

Anna uzstājās ar Zuccero slaveno dziesmu "Baila"

Žūrijas komentārs: „It kā viss bija super, bet kaut kā pietrūka – nebija sajūsmas auru publikā. Skanēja ļoti labi! Un arī koptēls ir ļoti valdzinošs.”

Vērtējums: 33

Saipo uzstājās ar brāļu Olsenu “Wings of love"

Žūrijas komentārs: „Tev ir smuks vibrato – dabisks, bet, kad jātur taisnās notis, tu turi tās kaklā! Bet emocionāli bija skaisti – acis dega! Absolūta atzīšanās mīlestībā... Sākums jaunam tavas dzīves posmam! Skaisti, malacis!”

Vērtējums: 32

Mareks skatītājus pārsteidza ar  Elvisa Preslija dziesmu “It's now or never",

Žūrijas komentārs: „Sākums pārsteidzošs. No teatrālā viedokļa, cepuri nost – bet vokālais sniegums prasījās tomēr labāk! Tu nodemonstrēji, ka šo dziesmu nespēj nodziedāt. Prasījās attīstība šajā priekšnesumā.”

Vērtējums: 29

Evija svētdienas koncertam izvēlējās “Roxette" dziesmu “Joyride"

Žūrijas komentārs: „Šī dziesma kaut kā neiet kopā ar tavu tēlu... Par saldu bija izpildījums. Dziedāšanu nelīdzenu padarīja tava dejošana. Trūka spēka! Te vairāk bija vajadzīgs roks, bet redzējām šeit popu. Intonācija nebija laba, bet kopumā bija labi!”

Vērtējums: 27

Ivars iejutās romantiskā mīlnieka tēlā, dziedot Džeimsa Blanta populārāko hitu “You're beautiful"

Žūrijas komentārs: „Mazliet tavs tēls ar dziesmu negāja kopā. Vēlējos dzirdēt lielāku vokāla izaugsmi. Romantiskais tēls tev piestāv, bet sirdi neaizķēra līdz galam...”

Vērtējums: 27

 

 

Komentāri (123)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu