"OK akadēmijā" dzirdēsim pasaules hitus (61)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo svētdien (25.aprīlī) šova "O!Kartes Akadēmija" lielajā koncertā šova dalībnieki izpildīs pasaules lielākos hitus.

Šonedēļ Anna dziedās karstasinīgā Zuccero "Baila". Arī Nikolajam šajā koncertā būs karstasinīgs priekšnesums - Britnijas Spīrsas “I love rock'n'roll". Ivars iejutīsies romantiskā mīlnieka tēlā, dziedot Džeimsa Blanta populārāko hitu “You're beautiful". Mareks gatavo Elvisa Preslija dziesmu “It's now or never", Saipo uzstāsies ar brāļu Olsenu “Wings of love", Evija svētdienas koncertam izvēlējusies “Roxette" dziesmu “Joyride", bet īstu sprādzienu uz skatuves sola Samanta, kura dziedās Vitnijas Hjūstones lielāko hitu “I wanna dance with somebody".

Pēdējo dienu laikā dalībnieku starpā valda saspīlēta atmosfēra - pamatota iemesla strīdiem nav, bet dalībniekiem pamazām kļūst grūti izturēt citam citu.

Rit jau devītā šova "O!Kartes Akadēmija" nedēļa - dalībnieki jau vairāk nekā divus mēnešus dzīvo slēgtās telpās, un ir pienācis brīdis, kad jauniešiem sāk zust pacietība. Pēdējo dienu laikā visbiežāk viens ar otru strīdas Mareks un Samanta. Mareks atzinis, ka viņam krīt uz nerviem Samanta un nespēj vairs normāli komunicēt.

"Samanta man neko nav nodarījusi, nekas īpašs nav noticis, tikai es jūtu, ka mani viņa sāk tracināt. Laikam pārāk daudz laika esam pavadījuši slēgtās telpās un redzot tikai viens otru," sacīja Mareks.

Arī pārējie dalībnieki atzinuši, ka sākas "slēgto telpu sindroms", kad bez īpaša iemesla sāk krist uz nerviem pārējie studenti.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu