"Beverlīhilzas" zvaigzne vadīs savu sarunu raidījumu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktrise Torija Spellinga (Tori Spelling), kas vislabāk zināma ar Donas lomu jauniešu televīzijas seriālā "Beverley Hills 90210" ("Beverlīhilza"), pārrunā iespēju vadīt sarunu šovu televīzijas tīklā ABC.

Kā vēsta laikraksts "Los Angeles Times", 36 gadus vecā aktrise vadīs raidījumu kopā ar kādu vīriešu partneri, kurš "darbosies kā Spellingas labākais draugs". Saskaņā ar laikraksta informāciju, televīzijas tīkls vēlas panākt, lai starp Spellingu un viņas ekrāna partneri būtu līdzīgas attiecības kā starp komēdiju seriāla "Will and Grace" ("Vils un Greisa") galvenajiem varoņiem.

Televīzijas producenta Ārona Spellinga (Aaron Spelling) meita iepriekš filmējusies ne tikai seriālos un kino, bet arī savā realitātes šovā "Tori and Dean: Inn Love" kopā ar vīru Dīnu Makdermotu, kā arī producējusi savu seriālu "So NoTORIous", kur arī spēlējusi pati sevi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu