"Simply Red" decembrī sniegs pēdējo koncertu (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu grupa "Simply Red" paziņojusi sava atvadu koncerta datumu, pēc kura tā pārstās savu darbību, vēsta grupas mājaslapā ievietotā informācija.

Kā vēsta grupas paziņojums, pēdējā uzstāšanās notiks 2010.gada 19.decembrī Londonas arēnā "O2". Biļetes uz koncertu nopērkamas no 23.aprīļa.

"Simply Red" sniegs atvadu koncertu visu gadu. Šobrīd 1980. gadu zelta popmūzikas ilgdzīvotāja Mika Haknela (Mick Hucknall) grupa koncertē Dienvidamerikā, bet vasarā tā uzsāks Lielbritānijas koncertturneju. Novembrī un decembrī "Simply Red" uzstāsies Eiropā - Īrijā, Dānijā, Vācijā, Čehijā, Šveicē, Itālijā, Austrijā, Nīderlandē, Luksemburgā un Beļģijā.

Grupa "Simply Red" tika nodibināta Mančestrā 1984.gadā. Tās vizītkarte ir rudā dziedātāja Mika Haknela neparastā balss. Grupas debijas albums "Picture Book" ieguva platīna diska statusu, un Simply Red 1986. gadā kļuva par tā gada vienu no veiksmīgākajiem mūzikas māksliniekiem. Tam sekoja albumi "Men and Women", kā arī "A New Flame". Ierakstot ceturto albumu "Stars", grupas sastāvā notika izmaiņas, taču tik un tā dziesma "Something Got Me Started" kļūst par hitu un albums par 1991. gadā Lielbritānijas visvairāk pārdoto albumu. Piedzīvojot kārtējo sastāva maiņu, 1995. gadā grupa izdod albumu "Life", kam seko albumi "Blue", "Love and the Russian Winter" un "Home".

Savas pastāvēšanas laikā kopumā grupa izdevusi septiņu studijas albumus, pēdējais no tiem - "Stay" - iznāca 2007.gada martā. Pēc tam mūziķi izdeva vēl divas dziesmu izlases - "Simply Red 25: The Greatest Hits" un "Songs Of Love".

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu