Maserati plānojot "mazcenas" auto (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maserati

Tuvāko piecu gadu laikā Maserati plāno paplašināt savu modeļu klāstu uz divu jaunu modeļu rēķina.

Kā raksta Automotive News Europe, par to trešdien, piecu gadu plāna prezentācijas laikā pavēstījis Fiat koncerna vadītājs Serdžio Markione. Uzņēmuma boss sacījis, ka tas ļaus kocerna dārgākajiem zīmoliem, proti, Maserati un Ferrari, kopējo ieņēmumu apjomu no pašreizējiem 2 miljardiem eiro palielināt līdz 3,5 miljardiem 2014. gadā.

Pirmais jaunais modelis, kurš valkās trīsžubura zīmi, būs mazcenas auto, kurš Eiropas tirgū maksās ne vairāk kā 55 tūkstošus eiro.

Patlaban lētākais Maserati ir GranTurismo kupeja, kas bāzes komplektācijā iegādājams par aptuveni 113 tūkstošiem eiro (Vācijas tirgū). Detalizētas informācijas par topošo auto pagaidām nav, zināms vien tas, ka, pēc Markiones teiktā, provizoriskā tirgus daļa šim auto, kura piederība kādai konkrētai klasei nav īsti skaidra, ir 10 procenti.

Otrs jaunais auto būs mazliet dārgāks un maksās jau ap 70 000 eiro. Kā atskaites punkts cenu līmenim tiek minēts BMW 5. sērijas GT.

Tāpat Maserati plānojot periodā līdz 2014. gadam atjaunot savu flagmani Quattroporte.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu