Usiks: Vai tiešām cīņa notiks - to es nezinu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks (14-0-11, KOs) otrdien Maskavā aizvadīja atklāto treniņu, bet tajā nenodarbojās ar boksa elementiem. Viņš tikās ar līdzjutējiem un atbildēja uz mediju jautājumiem. WBO un WBC jostu īpašnieks gan vēl nezina, vai tiešām Pasaules boksa supersērijas fināls pirmajā smagajā svarā pret krievu Muratu Gasijevu tiešām notiks.

«Es izklaidēju sanākušos skatītājus un sniedzu intervijas, bet neko neparādīju no boksa,» teica Usiks. «Cilvēkiem jābūt izsalkušiem, nevis pārbarotiem ar boksu.»

Lai arī Usiks atrodas Krievijā, sava oponenta pusē, viņu atbalstīja lielā skaitā sanākušie līdzjutēji.

«Gribu visiem pateikties par viesmīlību, par to, kā mani šeit sagaidīja. Pārcēlāmies uz viesnīcu, un viss ir kārtībā. Cīņai esmu sagatavojies labi un, ja tā notiks, parādīšu visu uz ko esmu spējīgs. Cienu savu pretinieku - šādas cīņas izdaiļo sportu. Vai tik tiešām cīņa notiks - es nezinu,» aģentūrai TASS norādīja Usiks.

Atklātais treniņš risinājās iepirkšanās centrā «Oceania» Maskavā.

Gasijevs un Usiks cīnīsies par WBO, WBC, IBF un WBA Super jostām, kā arī par vakanto prestižā žurnāla «Ring» jostu.

Neilgi pirms cīņas ar Gasijevu Usiks nomainīja treneri. Tagad ar viņu strādā kanādietis Rass Anbers. «Viņš ir diezgan pieredzējis, man palīdz. Viņš sastāda manu plānu, koriģē manu darbu un ir kā kurators.»

Pasaules boksa supersērijas fināls risināsies 21. jūlijā Maskavā. Šā turnīra ietvaros cīnīsies arī Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis, kam gaidāma cīņa pret mazpazīstamo francūzi Brandonu Delorjē.

Usiks ir 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions. Savas profesionāļa karjeras laikā viņš vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu. Savukārt Gasijevs piedalījies 26 cīņās, izcīnot visas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu