"OK akadēmiju" jau atkal pamet Kristaps (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis "izbalsošanas" vakars liktenīgs izrādījās liepājniekam Kristapam – tieši viņš saņēma skatītāju mazāko atbalstu un puisim nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas.

Šoreiz uz izbalsošanas strīpas sēdēja liepājnieks Kristaps, kurš jau otro reizi izbaudīja, ko nozīmē atrasties soļa attālumā no izbalsošanas, un Ivars, kuram šī bija jauna pieredze.

Puišiem uzstāšanās svētdienas koncertā bija neveiksmīga, tieši tāpēc abi atradās uz izbalsošanas strīpas.

Ivars atzina, ka priekšnesums nebija labs un pats vainīgs, ka pienācīgi nesagatavojās, bet Kristaps vainoja pavadošo grupu, kuras dēļ liepājnieks  nodziedāja šķībi.

Neskatoties uz to, kurš vainīgs, Kristaps pirmdienas vakarā saņēma skatītāju mazāko atbalstu, un šoreiz viņš uz visiem laikiem pameta „O!Kartes Akadēmijas” telpas.

Pasniedzēji atzina, ka viens no iemesliem, kādēļ Kristapam nācās pamest šovu, – pārāk lielā pauze, jo, kamēr šovā esošie studenti turpināja mācīties, Kristaps tusēja ārpasaulē un neprogresēja. Arī pats liepājnieks atzina, ka laikā, kad atradās ārpus šova telpām, viņam nebija laika uzlabot savas vokālās prasmes.

„Kad mani izbalsoja, man bija svarīgākas lietas par dziedāšanu ko darīt. Īsts mūziķis nav iedomājams bez tusēšanās,” atzinās Kristaps.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu