Ambera Hērda uzskata, ka pelnījusi lomu "Ruma dienasgrāmatā" (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu aktrise Ambera Hērda (Amber Heard) uzskata, ka vairāk nekā Skārleta Johansone (Scarlett Johansson) ir pelnījusi lomu jaunajā filmā "The Rum Diary" ("Ruma dienasgrāmata").

"Pineapple Express" skaistule ieguva Džonija Depa (Johnny Depp) tēlotā varoņa Pola Kempa draudzenes lomu amerikāņu kulta rakstnieka un gonzo žurnālista Hantera S.Tompsona (Hunter S. Thompson) autobiogrāfiskā romāna "The Rum Diary" ("Ruma dienasgrāmata") ekranizācijā, apsteidzot tādas slavenas aktrises kā Skārleta Johansone un Keira Naitlija (Keira Knightly).

23 gadus vecā Hērda uzsver, ka viņai ir ciešāka saikne ar Tompsona daiļradi.

Es biju pelnījusi šo lomu daudz vairāk nekā Skārleta. Viņa ir laba aktrise, un es viņu cienu, taču tieši es biju pelnījusi šo lomu,

viņa komentē intervijā žurnālam "Live".

"Ja es kādai zaudētu, viņa būtu labs cilvēks, kuram zaudēt, bet grāmatas varones loma pieprasīja aktrisi, nevis slavenību. Es ļoti smagi strādāju, lai iegūtu šo lomu, - es rakstīju vēstules gan producentam, gan režisoram. Esmu liela Hantera S.Tompsona cienītāja un kāra lasītāja, līdz ar to varēju piedāvāt ko vairāk."

Hanters S.Tompsons
Hanters S.Tompsons Foto: publicitātes

Grāmata, kas stāsta par rakstnieka pieredzi, strādājot par žurnālistu Puertoriko pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados, tika sarakstīta 1959.gadā, bet izdota tikai 1998.gadā. Deps filmā tēlo žurnālistu, kas strādā kādā ne pārāk veiksmīgā Sanhuanas laikrakstā. Filmas scenārists un režisors ir Brūss Robinsons, kura 1987.gadā uzņemtā komēdija "Withnail & I" kļuva par kulta filmu.

Deps jau agrāk tēlojis rakstnieka alter ego Terija Giljama 1996.gadā tapušās Tompsona grāmatas "Fear and Loathing in Las Vegas" ("Bailes un naids Lasvegasā") ekranizācijā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu