Seriāls "Glee" saņem homoseksuālo tiesību aizstāvju balvu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Geju un lesbiešu tiesību aizstāvju organizācija GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation) sestdien apbalvojusi amerikāņu muzikālo seriālu "Glee" par homoseksuālo personāžu pozitīvo atspoguļojumu.

Par labāko pilnmetrāžas filmu atzīta Toma Forda drāma "A Single Man", tomēr režisors pats nevarēja saņemt balvu Losandželosā notikušajā ceremonijā, nespēdams izlidot no Lielbritānijas. Godalgu viņa vietā saņēma viņa partneris Ričards Baklijs.

Svinīgajā ceremonijā tika apbalvota arī Drū Berimora, kas tika godināta par viņas centieniem vairot sabiedrības izpratni par geju kopienu. Saņemot balvu, viņa apliecināja cieņu daudziem homoseksuāliem cilvēkiem, tostarp savam ārstam, stilistam, un vienam no suņiem.

Seriāls ieguvis balvu labākā komēdiju seriāla kategorijā.

Organizācija GLAAD tika nodibināta pirms vairāk nekā 20 gadiem, lai veicinātu geju un lesbiešu un viņu dzīves pozitīvo atainojumu medijos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu