Par palikšanu "O!Kartes Akadēmijā" cīnīsies Kristaps un Ivars (61)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc šova „O!Kartes Akadēmija” skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummas šovu pametīs Kristaps vai Ivars. Kurš - uzzināsim jau pirmdienas vakarā, kad notiks cīņa par palikšanu šovā.

Šajā lielajā svētdienas koncertā dalībnieki dziedāja populārākās un skaistākās latviešu jaunās dziesmas no radio „SWH” topa. 

Šo svētdien šova žūrijā bija mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa un žurnālists Jānis Šipkēvics.

Visveiksmīgākā kopvērtējumā izrādījās Evija Sloka, kura šonedēļ gatavoja grupas „PER” un Mārtiņa Freimaņa dziesmu „Bums”.

Samanta uzstājās ar grupas ”Gaujarts” singlu „Putekļi”.

Žūrijas komentārs: „Skaists priekšnesums. Ar minimāliem līdzekļiem radīji skaistu stāstu. Var just  vokāla attīstību. Ieguldīts darbs, kas vainagosies panākumiem. Tu domā, ko tu dari, tas ir labi.”

Vērtējums: 37

Nikolajs dziedāja Anda Grīvas dziesmu ”Vadiņi”.

Žūrijas komentārs: „Bija pierasts, ka esi ugunīgais puisis, bet izrādās, ka šāds tēls tev arī piestāv. Uz beigām kļuva garlaicīgāk, bet kopumā labi. Bija spēcīgs romantiķa tēls. Gaidījām sprādzienu – kulmināciju. Profesionāls darbs.”

Vērtējums: 36

Evija šonedēļ gatavoja grupas „PER” un Mārtiņa Freimaņa dziesmu „Bums”.

Žūrijas komentārs: „Malacis! Ļoti sprigani un atbilstoši. Tev piestāv kantrī!”

Vērtējums: 36

Mareks izpildīja Laura Reinika dziesmu „Pasakā”.

Žūrijas komentārs: „Šīs dziesmas aranžējums bija ļoti labs, malcis. Dziesma jaunā kvalitātē. Drosmīgs risinājums. Brīžam vokāls bija pašķības. Žestu amplitūdu vajadzētu plašāku. Tev jāmaksā ir dārgi, ja pieprasa kaverversiju no tevis! Sadod visiem ar aranžijām.”

Vērtējums: 34

Saipo dziedāja grupas „Double Faced Eels” dziesmu „Zilais valis”.

Žūrijas komentārs: „Nebija no tevis oriģināla, bija vairāk atdarinājums. Tu skatuviski esi audzis. Mainījies esi.”

Vērtējums: 34

Anna uzstājās ar grupas „Tā tā tā” dziesmu „Tu esi dinamīts”.

Žūrijas komentārs: „Spēcīga konkurente citiem. Patīk, ka ej tālāk no rāmjiem - patīkami, ka mēģini dažādus imidžus un stilus. Bet vēl aizvien ir akcents, ar ko jāstrādā. Ir noticis, ko mēs no tevis gaidījām, – tu mainies un dedz skaisti.”

Vērtējums: 33

Ivars izpildīja grupas „Otra puse” dziesmu „Nakts vai rīts”.

Žūrijas komentārs: „Pietrūka stāsta par dīdžeju. Dziesma ir grūta, bet Ivars tīri nodziedāja, labi tika galā. Intonatīvi varēja būt tīrāks sniegums. Bija smagnēji. Jācenšas tikt no tā vaļā.”

Vērtējums: 32

Kristaps dziedāja Ivo Fomina dziesmu „Laid, lai notiek”.

Žūrijas komentārs: „Esi pārliecinošāks pēc savām kļūdām, misēties var katram māksliniekam... Ej tām pāri. Tev bija „kritiens uz ledus”, kas tehniski  ietekmēs atzīmi. Turpmāk izvēlies ritmu, kādu lūdz skatītājiem sist plaukstas līdzi. Tev tas juka. Sākums bija nepārliecinošs. Gribējās lielāku progresu redzēt no tevis. Bet dziesma tev piestāvēja!”

Vērtējums: 29 punkti

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu