"OK akadēmijā" skanēs populārākās latviešu dziesmas! (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Šo svētdien, 18. aprīlī, LNT kanāla tiešraidē šova „O!Kartes Akadēmija” lielajā koncertā mēs visi dzirdēsim populārākās un skaistākās latviešu jaunās dziesmas no radio „SWH” topa.

Anna uzstāsies ar grupas „Tā tā tā” dziesmu „Tu esi dinamīts”, Kristaps dziedās Ivo Fomina dziesmu „Laid, lai notiek”, Mareks izpildīs Laura Reinika dziesmu „Pasakā”, Nikolajs dziedās Anda Grīvas dziesmu ”Vadiņi”, Samanta uzstāsies ar grupas ”Gaujarts” singlu „Putekļi”, Ivars izpildīs grupas „Otra Puse” dziesmu „Nakts vai rīts”, Evija šonedēļ gatavo grupas „PER” un Mārtiņa Freimaņa dziesmu „Bums”, bet Saipo dziedās grupas „Double Faced Eels” dziesmu „Zilais valis”.

“O!Kartes Akadēmijā” jau pirms vairākām nedēļām bija izveidojies mīlas trijstūris - Evijai simpātijas izrādīja gan Mārtiņš, gan Nikolajs. Meitene priecājās par saņemto uzmanību, bet neatklāja, kurš puisis viņai vairāk patīk. Tieši pēdējo nedēļu laikā katru vakaru Mārtiņš un Evija stundām čubinājās viens ap otru. Tieši viņi, esot  kopā, visvairāk centās izvairīties no kamerām un slepus viens otram rakstīja dažādas zīmītes, liekot noprast, ka abu starpā patiešām radušās simpātijas.

Šonedēļ „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošanā šovu nācās pamest Mārtiņam, taču Evijas reakcija neliecināja, ka viņa skumst par to, ka viņas uzticamais kolēģis vairs nebūs šovā. Tagad, kad Mārtiņš vairs nav šovā, Nikolajs nolēmis „atkarot” Evijas simpātijas. Vakar vakarā puisis devās pie Evijas uz VIP istabiņu un abi kopā pavadīja diezgan daudz laika. Lai gan oficiālais iemesls, kādēļ Nikolajs devās uz VIP istabiņu, bija jaunās dziesmas mācīšanās, - šim procesam jaunieši pievērsās tikai pāris minūtes. Pārējais laiks tika pavadīts, ķiķinot un runājot.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu