Dansta spēlēs Larsa fon Trīra jaunajā filmā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Zirnekļcilvēka" franšīzes beigas pavērušas jaunas iespējas Kirstenai Danstai (Kirsten Dunst) - dāņu kinorežisors Larss fon Trīrs apstiprinājis aktrisi kā galvenās lomas atveidotāju viņa topošajā filmā "Melancholia", vēsta "Deadline.com".

Sākotnēji lomai zinātniskās fantastikas filmā bija iecerēta spāņu kinodīva Penelopa Krusa, taču viņa atteicās no projekta, piekrītot spēlēt "Karību jūras pirātu" franšīzes ceturtajā filmā "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" ("Karību jūras pirāti. Nezināmās jūras").

Fon Trīra jaunās filmas uzņemšanas darbi noritēs Zviedrijā un sāksies jau šā gada septembrī. Tajā filmēsies arī Šarlote Gensbūra, Kīfers Sazerlends, Šarlote Remplinga, Aleksandrs Skarsgorts, Stellans Skarsgorts un Udo Kīrs.

Iepriekš fon Trīrs un viņa kinokompānijas pārstāvji atklāja, ka filmas notikumi norisināsies ap izdomātu planētu Melanholiju, kas bīstami pietuvojas zemei. "Nekādu vairs laimīgo beigu," savu ieceri komentēja režisors.

Fon Trīra kinostudijas "Zentropa Entertainment" līdzdibinātājs Pēters Olbēks Jensens uzsvēra, ka filma nebūs par citplanētiešu iebrukumu. "Kā katastrofu filmā tajā būs daži specefekti, taču nekas tāds, kas būtu salīdzināms ar Holivudu."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu