"Dejo ar zvaigzni" - šā gada skatītākais šovs (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

TV3 svētdienu šovs "Dejo ar zvaigzni" noslēdzies ar Aināra Ančevska un Ievas Kemleres uzvaru, un tas arī pēc fināla pārraides saglabājis šā gada skatītākā šova titulu! "Dejo ar zvaigzni" skatījusies lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju jeb kopumā 1 461 900 skatītāju, to ik svētdienas vakaru vidēji skatījās 625 600 cilvēki!*


Kā liecina TNS Latvia dati, "Dejo ar zvaigzni" lielāko interesi izpelnījās sieviešu vidū, to skaits kopējā auditorijā gandrīz divas reizes pārsniedzis vīriešu skaitu. Vai ar to skaidrojams fakts, ka jau trešo reizi par deju šova uzvarētāju kļuva vīrietis?!

Vēl interesanti, ka visu deviņu nedēļu laikā vislielākais skatītāju loks pie TV3 ekrāniem pulcējās 7.martā "Dejo ar zvaigzni" tiešraidē, kas tika veidota kā īpaša dāvana visām dāmām Sieviešu dienā. Bet, ja aplūko Latvijas karti, redzams, ka visvairāk "Dejo ar zvaigzni" līdzjutēju dzīvo Rīgā, bet mazākais šova atbalstītāju pulks meklējams Latgalē.


*TNS Latvia dati, periods 14.02.2010.-11.04.2010., vecuma grupa 4+

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu