Rufuss Veinraits: "50 Cent ir gejs" (52)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kanādiešu dziesminieks Rufuss Veinraits (Rufus Wainwright) aicinājis hiphopa zvaigzni "50 Cent" beidzot atzīties. Viņš zinot, ka "50 Cent" ir gejs.

Pats Rufuss, kurš bieži atklāti paudis savu seksuālo orientāciju un dziesmās dēvē sevi par "geju mesiju", esot liels "50 Cent", īstajā vārdā Kērtisa Džeksona mūzikas cienītājs, taču, viņš uzskata, ka Kērtiss tomēr nav līdz galam godīgs.

Es mīlu 50 Cent. Es zinu, ka viņš vienkārši ir pats seksīgākais, kā arī lielisks dziesmu autors. Un es zinu, ka viņš ir gejs,

žurnālam "Details" izteicies Veinraits. "Tas ir ok, 50 Cent! Droši zvani man jebkurā laikā. Es un mans draugs - mēs esam eksperti. Tu vari ieskriet uz pusdienām un varbūt arī uz saldo."

Interesanti, ka šādi izteikumi presē sakrīt ar Rufusa jaunākā studijas albuma "All Days Are Nights: Songs for Lulu" izdošanu 23.martā.  

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu