Kā Ančevskis un Kemlere tērēs 7000 eiro? (53)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par šova "Dejo ar zvaigzni 3" uzvarētāju pāri kļuvušie aktieris Ainārs Ančevskis un dejotāja Ieva Kemlere savu naudas balvu sadalīja brālīgi. Ieva gan vēl plānojot, ko ar naudu darīt, bet Ančevskis to tērēšot ģimenes sen iecerēta mērķa piepildīšanai.

Aktieris Ainārs Ančevskis līdz pat pēdējam šova brīdim nenojauta par savu uzvaru: "Biju pārliecināts, ka uzvarētāju pāris būs Elīza un Rolands. Lai gan mēs ļoti ilgi ar Ievu gatavojāmies finālam un centāmies ne pa jokam, es kaut kā tomēr nespēju noticēt, ka mēs uzvarēsim! Bet tā tomēr notika, par ko esmu ļoti priecīgs!" Ainārs arī izsaka lielu pateicību seriāla "Ugunsgrēks" faniem, kuri cītīgi balsoja par dejotāju pāri.

Ieva šovā piedalās jau trešo reizi (iepriekšējie viņas partneri bija Ints Teterovskis un uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs), tāpēc pēc uzvaras šoreiz alkusi visvairāk: "Trešā reize laikam ir tā liktenīgā! Nesaku, ka tas nāca viegli, - bet bija vērts cīnīties!"

Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere skatītāju balsojumā saņēma 15 230 balsis, Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne - 13 667 balsis, Santa Didžus un Māris Pūce- 5219 balsis, bet Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins - 3453 balsis!

Kad pārim tika jautāts, kur tiks izmantota naudas balva - 7000 eiro, skaidri zināja teikt vien aktieris, ka kādam sen lolotam ģimenes sapnim. Kā prognozē izdevums "Privātā Dzīve", iespējams, Ainārs par šo summu svinēšot kāzas ar sava četrus gadus vecā dēliņa Raita māti Martu. Lai gan apstiprinošu atbildi uzvarētājs nav devis, viņš noslēpumaini solījis, kā nākamajā piecgadē kāzas gaidāmas noteikti!

Uzvarētāji aktieris Ainārs Ančevskis ar partneri Ievu Kemleri pēc karstās cīņas šovā, varēja atpūsties prezidenta numuriņā, kur pāris varēja iet saunā un relaksēties burbuļvannā.

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu