"O!Kartes Akadēmiju" atstāj Mārtiņš (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

„O!Kartes Akadēmijā” notika vēl kas līdz šim nebijis – iekšējais balsojums, kurā dalībnieki lēma, ka uz izbalsošanas svītras blakus Mārtiņam sēdēs Anna. Šoreiz cīņā zaudēja Mārtiņš, un viņš atstāj "OK akadēmiju".

12. aprīlī LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja Mārtiņš, jo viņš svētdienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas vērtējumu, un Anna, kuru dalībnieki izbalsoja iekšējā balsojumā! Tomēr liktenīgs pirmdienas vakars izrādījās Mārtiņam, jo viņš saņēma skatītāju mazāko atbalstu un viņam nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas.

Mārtiņam šī bija jau trešā reize, kad viņš sēdēja uz izbalsošanas strīpas, turpretī Anna vakar pirmo reizi izbaudīja, ko nozīmē būt soļa attālumā no izbalsošanas.

Uzzinot, ka zaudējusi iekšējā balsojumā, Anna bija ļoti sarūgtināta, bet, sēžot uz izbalsošanas strīpas, atzina, ka tomēr cer uzlabot attiecības ar kolēģiem un vairāk ieklausīties apkārtējos.

Mārtiņš jau vakar pa dienu nekautrējās sacīt, ka viņa svētdienas uzstāšanās nebija veiksmīga un viņam pašam kauns par savu  sniegumu, tāpēc puisis piekrita, ka šoreiz pamatoti sēž uz izbalsošanas strīpas.

Šoreiz skatītāji lēma, ka otra iespēja jāsniedz karstasinīgajai un patiesajai Annai - 12.aprīļa vakars liktenīgs izrādījās tieši pozitīvajam un mūžam smaidošajam Mārtiņam.

„Negribas iet projām, bet ko darīt. Nākšu ciemos, šīs man ir otrās mājas. Ir skumji,” atvadoties no kolēģiem un skatītājiem, sacīja Mārtiņš.

Mārtiņš svētdienas koncertā izpildīja Mārtiņa Freimaņa dziesmu „Lai būtu tā”.

Kā ik nedēļu, arī vakar kādam no šova dalībniekiem tika pasniegta O!Kartes privilēģijas balva. Šonedēļ O!Kartes simpātiju ieguva Nikolajs Puzikovs, kurš balvā saņēma iespēju doties uz grupas „Metallica” koncertu, kas jau šo sestdien notiks „Arēnā Rīga”.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu