Snūps sapņo par duetu ar Sūzanu Boilu (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu reperis "Snoop Dogg" atklājis, ka vēlas ierakstīt duetu ar britu mūzikas sensāciju Sūzanu Boilu (Susan Boyle).

Hiphopa mākslinieks pievienojies garam mūziķu sarakstam, kas izteikuši vēlmi sadarboties ar talantu šova "Britain's Got Talent" bijušo dalībnieci - to vidū ir arī Lēdija Gāga (Lady Gaga), Kellija Roulenda, "50 Cent" un Aliss Kūpers.

Tagad arī Snoop Dogg, īstajā vārdā Kelvins Broduss, atzinis, ka plāno ierakstīt kādu dziesmu kopā ar ekscentrisko būtni.

"Viņa ir lieliska māksliniece," sacīja Broduss intervijā britu bulvārpreses izdevumam "The Sun". "Es nevaru vien sagaidīt, kad došos ar viņu uz studiju. Kādēļ gan ne? Mēs saliksim galvas kopā un izdomāsim, par ko mēs dziedāsim."

LETA jau ziņoja, ka līdzīgu vēlmi izteica arī amerikāņu alternatīvā grupa "Rage Against The Machine" (RATM). Mūziķi paziņoja, ka vēlas, lai Boila viņiem pievienojas uz skatuves bezmaksas koncertā Londonā, ko grupa solīja, ja uzvarēs Ziemassvētku dziesmu topā ar savu 1992.gada dziesmu "Killing In The Name".

"Mēs mīlam Sūzanu Boilu, viņa ir seksīga," sacīja grupas solists Zaks de la Roša (Zack de la Rocha). "Lai parādītu, ka mums pret viņu nav nekā iebilstama, mēs gribētu, lai viņa šovasar uzstājas kopā ar mums uz skatuves."

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu