"Dejo ar zvaigzni 3" uzvar Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere (127)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šova „Dejo ar zvaigzni 3” uzvarētāju pāris ir aktieris Ainārs Ančevskis un viņa deju partnere Ieva Kemlere, kur saņem „Zelta pāra” titulu un naudas balvu 7000 eiro.

Žūrijā šovakar bija deju pedagoģe Anita Šmita, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, horeogrāfs Alberts Kivlenieks un dziedātājs Intars Busulis.

Visi dejotāju pāri fināla reizei gatavoja trīs priekšnesumus – kādu jau apgūtu deju, vienu neredzētu priekšnesumu un noslēgumam tika rūpēta  free-style jeb brīvā stila deja. Arī pārējie "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki, kuri šovu jau atstājuši, noslēgumam sagatavoja pārsteigumus un jaunas dejas.

1. vieta: Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere

„Ļauj vairāk vaļu emocijām, Ainār! Kaut kā nepamet sajūta, ka tevi ir pārņēmusi nostalģija – laikam tāpēc, ka šovs beidzas. Izpildījums bija precīzs, dabisks un nepārspīlēts! Ir iemācījies Ainārs iet no pirkstgala, tāpēc arī redzam beidzot gurnus! Var redzēt, cik jūs esat daudz spēka ieguldījuši stepa ābeces dejas apgūšanā! Drosmīgs gājiens un vēl bez mūzikas, malači!”

Skatītāju balsojums: 15 230 balsis

2. vieta: Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne

„Plastiskas dejas, bet pietrūka laukuma aizpildījuma. Nebija kustības telpā. Bet bija skaisti, seksīgi un karsti! Ar efektīgu parādīšanos vien nepietiek! Otra deja bija nu kā bija – mēs gaidījām ko vairāk no jums abiem! Trešā deja, džeza deja bija šova cienīgs nobeigums. Tehnika – fantastika!”

Skatītāju balsojums: 13 667 balsis

3. vieta: Santa Didžus un Māris Pūce

„Skaista, asinskāra pasadoble. Iespaidīgs priekšnesums. Labas kustību kompozīcijas un trika elementi. Malači! Tikai kurpes gan tīriet pirms dejām. Lēnajā valsī jūsu ķermeņa valoda runāja perfekti, viss stāsts bija skaidrs. Santa, jūs pierādījāt, ka esat lieliska skolniece un varat mācīt jau tālāk! Pēdējais dancis bija kā uzsvars visam – jāatjauno būs deju kolektīvs „Daile”, jo pamats ir. Skaisti, paldies par to!”

Skatītāju balsojums: 5219 balsis

4. vieta: Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins

„Skaists priekšnesums, ar deju elementiem. Šovisks izpildījums, bet varat vēl vairāk! Interesanta horeogrāfija bija vērojama jūsu tango. Nesacentieties un neuztraucieties – ļaujaties dejai, tad arī mēs to deju ieraudzīsim labāku. Pēdējā deja – bez komentāriem, skaista un ļoti emocionāla. Grūti runāt, cik tālu šo deju nodevāt skatītājiem... Tas bija kaut kas! Dramatisma pilna miniatūra – ļoti labi!”

Skatītāju balsojums: 3453 balsis


Uzzinot, ka Ančevskis un Kemlere ir uzvarētāji, abi jutās manāmi pārsteigti. No sirds abi publiski pateicās uzticīgajiem skatītājiem un visiem līdzjutējiem.

Komentāri (127)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu