"O!Kartes Akadēmijā" atgriežas Kristaps (60)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pēc šova „O!Kartes Akadēmija” žūrijas vērtējuma kopsummas šovā atgriezīsies Kristaps, bet šovu nāksies atstāt, iespējams, Mārtiņam, kurš saņēma žūrijas viszemāko vērtējumu. To, kurš uz izbalsojuma līnijas sēdēs pretī Mārtiņam, noteiks „OK akadēmijas” iekšējais balsojums.

Šo svētdien šova žūrijā bija mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa un dziedātāja Ance Krauze. Šoreiz tika noteikts ne tikai tas dalībnieks, kurš, iespējams atstās šovu, bet arī tas, kurš atgriezīsies. Dalībnieki, kuri cīnījās par iespēju atgriezties šovā, ir dzīvespriecīgā Made, samtainās balss īpašniece Lea, puķu bērns Laima un siržu lauzējs Kristaps.

Rezultātus šoreiz veidoja tikai un vienīgi žūrijas vērtējums. Viszemāko žūrijas vērtējumu šoreiz saņēma Mārtiņš. Skatītāji savu vērtējumu varēs dot pirmdien, kad duelī noskaidros, vai šovu pametīs Mārtiņš vai otrs dueļa dalībnieks, kuru noteiks iekšējais balsojums.

To, kurš atgriezīsies šovā, šoreiz noteica skatītāju balsojums, kurš šoreiz par labu bija Kristapam.

Piedāvājam žūrijas vērtējumu un komentārus par dalībnieku uzstāšanos:

Par atgriešanos cīnījās:

Made dziedāja Fēliksa Ķiģeļa dziesmu "Cerību laiks"

Žūrijas komentārs: „Ieraudzījām pilnīgi citu Madi – nopietnāku. Dziesmas izvēle ļoti laba. Dziedājumā es jutu to, ko tu gribi pateikt, bet neredzēju skatuviski, diemžēl... Izskatījās it kā tu dziedātu pēdējo reizi. Tehnika ir jāsaved kārtībā, tad liec klāt emocijas...”

Vērtējums: 28

Kristaps atgriešanās koncertā dziedāja savu dziesmu "Šai vietā"

Žūrijas komentārs: „Skaista dziesma. Esi ļoti pārliecināts uz skatuves, tas labi! Dziedājuma skaņu vajadzētu noslīpēt vīrišķīgāku – citādi mazliet ņaudulīgs izklausās... Dikcija nenolasījās visā tekstā. Bet tu esi atšķirīgs, tas ir jauki!”

Vērtējums: 27

Lea  dziedāja Raimonda Paula dziesmu "Par pēdējo lapu"

Žūrijas komentārs: „Labs tembrs. Tomēr nevienāds dziedājums – mētāšanās, nebija izlīdzināta kopskaņa. Frāžu beigas nelaid uz leju. Nav laba dziesmas izvēle – šī nav tava dziesma... Kāpēc jūs dziedat ne savas dziesmas?... Tad sākas problēmas arī. Balss tembrs ir unikāls, bet tu to neizmantoji pilnībā...”

Vērtējums: 26

Laima uzstājās ar R.Paula "Viss nāk un aiziet tālumā"

Žūrijas komentārs: „Intonatīvi bija ļoti netīri... Ja arī pati to sajuti, neizrādi nekādā gadījumā! Diemžēl šī bija sliktākā uzstāšanās visā akadēmijas laikā. Pietrūka tava puķu bērna smaida... Bet tev ir unikāls balss tembrs – izkop to un turpini mācīties. Nepamet dziedāšanu nekādā gadījumā!”

Vērtējums: 22

Pārējie dalībnieki:

Evija svētdienas koncertam gatavoja lirisko "Nesaki man neko, paklusē"

Žūrijas komentārs: „Bija ļoti skaisti! Var just, ka esi vijolniece – tev ir ļoti labas ausis. Piedomā pie burta a lietojuma dziesmās. Dziesma tev ļoti piestāv, malacis!”

Vērtējums: 38

Nikolajs svētdienas koncertā dziedāja Raimonda Paula "Undīni"

Žūrijas komentārs: „Tu iznesi visu dziesmu kā nākas atšķirībā no citiem dalībniekiem. Rokenrols tev piestāv. Tu esi pilnīgs skatuves huligāns. Tā ir tava dzīve. Pilnīgs ārprāts!”

Vērtējums: 36

Ivars uzstājās ar pašsacerēto dziesmu "Putekļi"

Žūrijas komentārs: „Esi izvēlējies dziesmu, par kuru tu esi pārliecināts, – to var manīt. Tu pārsteidzi, bet līdz personībai tev vēl ir jāmācās. Tev jāturpina rakstīt. Un ar pārliecību jāturpina dziedāt. Bet būs labi!”

Vērtējums: 35

Anna dziedāja Laura Reinika un Guntara Rača "Kaut es spētu izlikties"

Žūrijas komentārs: „Ja citiem kas jāliek klāt pie balss, tev drīzāk jāņem kas nost. Frāžu plūdumu vajag trenēt. Lai ir virsskaņas dziedot. Dziesma bija parādīta tā, kā tu to jūti. Tu tiksi tālu, ja neslēpsi savas jūtas... Tā turpināt!”

Vērtējums: 34

Mareks sagatavoja grupas "Mofo" dziesmu "Mīnu lauks"

Žūrijas komentārs: „Intonācija tomēr netīra! Atklāj savu balsi, tā tev ir! Labi jūti skatuvi. Bija interesanta uzstāšanās. Tomēr tīri savu balsi...”

Vērtējums: 33

Samanta koncertā uzstājās ar Nikolas "Aiziet ir vieglāk".

Žūrijas komentārs: „Bija emocionāli, bet vokāls mazliet kliboja... Brīžam bija par skaļu, citreiz par klusu. Nevarēja saprast vārdus. Tu esi gudrāka par šo dziesmu. Mēs gaidījām vairāk no tevis... Liekas, ka brīžam tu aizmirsti par mums, klausītājiem. Tas nav labi. Centies to neaizmirst, lai netrūkst saikne ar tavu klausītāju. ”

Vērtējums: 32

Saipo dziedāja romantisko Ainara Mielava "I Love you"

Žūrijas komentārs: „Pozitīvisms, kas staro no tevis, ļoti izglābj visu priekšnesumu. Vokālās lietas gan klibo... Tevī ir kaut kāds kods, kas pievelk skatītājus, tava harisma ir to vērta, saudzē to!”

Vērtējums: 30

Mārtiņš bija izvēlējies Mārtiņa Freimaņa dziesmu "Lai būtu tā"

Žūrijas komentārs: „Pietrūka kāda scenārija dziesmai. Tu nodziedāji dziesmu, bet tas likās kā fons.. Prasījās ko vairāk. Dziesma nebiji tu – tu biji tā dziesma!”

Vērtējums: 26

Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu