Tuvojas "Dejo ar zvaigzni 3" fināls! (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Deju maratons TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni" tuvojas finiša taisnei, un jau šajā svētdienā tiks noskaidroti labākie un titula "Zelta pāris" cienīgie dejotāji.

Neko nevar skaidri zināt!

 


TV3 šovs "Dejo ar zvaigzni" kļuvis par absolūtu līderi svētdienu vakaros un iekarojis šā gada skatītākā šova titulu! Tā finālā iekļuvuši četri zvaigžņu pāri – Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, Santa Didžus ar Māri Pūci, Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere, Rolands Meržejevskis ar Elīzu Ancāni. Visi dejotāju pāri fināla reizei gatavo trīs priekšnesumus – kādu jau apgūtu deju, vienu neredzētu priekšnesumu, un noslēgumam tiek rūpēta  free-style jeb brīvā stila deja. Arī pārējie "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki, kuri šovu jau atstājuši, noslēgumam gatavo pārsteigumus un jaunas dejas, lai iepriecinātu savus atbalstītājus un TV3 skatītājus vēl pēdējo reizi!

Kuram no četriem pāriem izšķirīgajā fināla reizē izdosies iekarot skatītāju simpātijas un tikt pie Zelta pāra titula un lielā laimesta?! To noteiks tikai un vienīgi skatītāji! Šoreiz žūrija atzīmes neliks un deju vērtēšana būs atļauta tikai skatītājiem, bet balsojumu rezultāti šova laikā tiks atklāti TV3 ekrānā. Kas vēl padomā šova dalībniekiem un veidotājiem?!

Dejo zvaigznes! Dejo žūrija!


Līdz šim skatītāju uzmanībai un vērtēšanai nodotas jau divas "Dejo ar zvaigzni" žūrijas pārstāvju dejas. Pirmā tika sniegta romantiska un liega Anitas Šmites deja, bet tad ar karstasinīgu priekšnesumu uzstājās Alberts Kivlenieks. Vai šova skatītāji šajā svētdienā sagaidīs arī trešā žūrijas pārstāvja Vladimira Ponomarjova uznācienu uz deju laukuma?! Kamēr vēl nav skaidrs, kas padomā V.Ponomarjovam, ceturtais šīs svētdienas žūrijas biedrs Intars Busulis visu jau izlēmis. Tieši viņš atklās "Dejo ar zvaigzni" fināla tiešraidi un skatītājiem nodos Latvijas hokeja himnas "Spēka dziesma" pirmatskaņojumu, kuru papildinās horeogrāfa A.Kivlenieka radīta deja.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu