«Blur» izdos jaunu singlu (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britpopa pionieri «Blur» pēc septiņu gadu klusēšanas izdos jaunu dziesmu vinila platē par godu šā gada Mūzikas ierakstu veikalu dienai, kas norisināsies 17.aprīlī.

Jaunais singls būs pieejams ierobežotā daudzumā (1000 eksemplāru). Sīkāka informācija par ierakstu, ieskaitot tā nosaukumu, tiks izplatīta vēlāk.

Pēdējo reizi grupa izdeva kādu ierakstu 2003.gadā - singlu «Good Song».

«Mēs vēlamies, lai neatkarīgie mūzikas veikali turpina pastāvēt, tie ir daļa no mūsu mūzikas kultūras,» sacīja grupas solists Deimons Olbārns (Damon Albarn) sarunā ar britu bulvārpreses izdevumu «The Sun». «[Mūsu grupai] «Blur» mūzika ir vienkāršs veids, kā izrādīt savu atbalstu, un mēs ceram, ka cilvēkiem tas patiks.»

Lai atzīmētu Mūzikas ierakstu dienu - tradīciju, kas tika iedibināta 2007.gadā, lai atbalstītu neatkarīgos mūzikas ierakstu veikalus, - ierobežota daudzuma vinila platēs tiks izdoti arī grupas «The Beatles», «Hot Chip» un Lilijas Alenas singli.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu