Nedēļas nogale klubā "Space Dog"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

9. aprīlī klubā "Space Dog" (Vecpilsētas ielā 19) uzstāsies jaunā pašmāju grupa "Audience Killers" un draugi "The Next Ones", savukārt 10. aprīilī "Jakob Noiman Festival Band".

"Rainbow Surprise Tour" nedēļas garās tūres ietvaros 9. aprīlī klubā "Space Dog" uzstāsies jaunā pašmāju grupa "Audience Killers" un draugi "The Next Ones".

10. aprīilī klubā "Space Dog" "Jakob Noiman Festival Band", kurā apvienojušies vairāki talantīgi mūziķi: Jēkabs Nīmanis - klarnete, alta saksofons, ģitāra, vokāls; Varis Pinķis - bungas, vokāls; Gatis Gorkuša - trompete; Uģis Krišjānis – klavieres; Ansis Nikolovskis – tuba: Andis Kliučnieks - flauta: Artūrs Bērziņš - trombons.

"Audience Killers"
"Audience Killers" Foto: Publicitātes foto

Ansamblis nepieturas pie viena konkrēta mūzikas žanra, bet iedvesmojās gan no dažādu tautu melodijām, gan dienvidu zemju ritmiem, kā arī no Jēkaba Nīmaņa radītās mūzikas. "Jakob Noiman Festival Band" kā atzīst paši tā dalībnieki ir radies pats no sevis – viņi tajā tikai piespēlējot.

Koncertu sākums plkst. 22.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu