Kurš no dalībniekiem atgriezīsies "OK akadēmijā"? (106)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo svētdien, 11. aprīlī, LNT kanāla tiešraidē šova "O!Kartes Akadēmija" lielais svētdienas koncerts būs ļoti īpašs, jo uz skatuves kāps ne tikai šovā palikušie astoņi dalībnieki, bet arī četri izbalsotie jaunieši, lai sacenstos par iespēju atgriezties šovā.

Dalībnieki, kuri cīnīsies par iespēju atgriezties šovā, ir dzīvespriecīgā Made, samtainās balss īpašniece Lea, puķu bērns Laima un siržu lauzējs Kristaps.

Made svētdienas koncertā dziedās Fēliksa Ķiģeļa dziesmu "Cerību laiks", Lea - Raimonda Paula dziesmu "Par pēdējo lapu", Laima uzstāsies ar R.Paula "Viss nāk un aiziet tālumā", bet Kristaps atgriešanās koncertā dziedās savu dziesmu "Šai vietā".

Mārtiņš izvēlējies Mārtiņa Freimaņa dziesmu "Lai būtu tā", Anna dziedās Laura Reinika un Guntara Rača "Kaut es spētu izlikties", Nikolajs svētdienas koncertā dziedās Raimonda Paula "Undīni", Ivars uzstāsies ar "Putekli", Evija svētdienas koncertam gatavo lirisko "Nesaki man neko, paklusē", Saipo dziedās romantisko Ainara Mielava "I Love you", Mareks gatavo grupas "Mofo" dziesmu "Mīnu lauks", bet Samanta svētdienas lielajā koncertā uzstāsies ar Nikolas "Aiziet ir vieglāk".

Pēc pagājušās nedēļas svētdienas lielā koncerta dalībnieki, atgriežoties šova telpās, sarīkoja ballīti. Studenti smēķēja dušā, lietoja telpās slepus ienestu alkoholu un uzdzīvoja līdz rīta gaismai. Mareks, Samanta, Evija un Mārtiņš tika pieķerti smēķējam dušā un šonedēļ saņēma bargu sodu – viņi līdz pat šodienai nevarēja apmeklēt nodarbības.

Kā tas būs ietekmējis studentu uzstāšanos lielajā koncertā, skaties jau šo svētdien!

Komentāri (106)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu