Mila Jovoviča: Spēlēt 3D filmā ir grūti (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ukraiņu izcelsmes Holivudas aktrise Mila Jovoviča (Milla Jovovich) atzinusi, ka filmēšanās 3D trillerī "Resident Evil: Afterlife" bijusi ļoti grūta, jo viņai visu laiku bija jācenšas mazāk žestikulēt.

"Man ir tendence daudz žestikulēt, kad es runāju, bet tu to nevari darīt, kad filmē 3D, jo katra kustība tiek pastiprināta," atklāja aktrise. "Man tas prasīja lielu piepūli.

Turklāt kameras ir tik smagas, un paiet ilgs laiks, kamēr tās uzstāda, bija ļoti daudz jāgaida.

Tāpēc man tas viss bija ļoti smagi."

Nesen Jovoviča atklāja, ka, filmējoties Pola V.S.Andersona filmā, viņa stipri pārsala.

"Tikko pabeidzām ainu ar Aliju Lārteri un Ventvortu Milleru uz laivas, kas pietuvojas milzīgam kuģim. Tas būs joks, ja es teikšu, ka bija auksti. Skarbs joks," rakstīja aktrise savā blogā. "Protams, ne man, ne Alijai nebija nekas daudz mugurā, taču vēl sliktāk bija tas, ka Ventijs vadīja laivu pats un visu laiku ietriecās!"

"Labi, tikko sākās krusa, un Ventvorts lasa savu tekstu ļoti ātri, lai varētu ātrāk tikt mājās. Alijai tagad ir tik auksti, viņa saka, ka viņai ir silti (klasiska hipotermijas beigu stadijas pazīme)."

Plānots, ka filma "Resident Evil: Afterlife" uz ekrāniem nonāks šā gada rudenī.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu