Slešs izdod pirmo solo albumu (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas "Guns N' Roses" bijušais ģitārists Slešs otrdien izdevis savu debijas solo albumu "Slash", kurā kā viesmūziķi parādās arī tādas rokmūzikas zvaigznes kā Ozijs Osborns, Igijs Pops un Kriss Kornels.

"Es vienkārši nonācu līdz tam punktam, kurā man patiešām vajadzēja izdarīt kaut ko pašam," mūziķis, kura īstais vārds ir Sols Hadsons, atklāja ziņu aģentūrai "Reuters". "Tā ir viena no nedaudzajām lietām, ko es nebiju izdarījis savā muzikālajā karjerā."

Kā atklāja 44 gadus vecais ģitārists, viņš juta iedvesmu uzrakstīt savu albumu, lai pats veidotu savu likteni, nevis paļautos uz kādu noteiktu mūziķu grupu. "Es nodomāju, tas būtu jautri, ja es dabūtu bariņu dažādu cilvēku kā viesmāksliniekus manā ierakstā - tā vietā, lai parādītos visu citu ierakstos."

Slešs izdod pirmo solo albumu
Slešs izdod pirmo solo albumu Foto: Publicitātes foto

13 dziesmu albumā dzirdami ne tikai rokmūziķi, bet arī popmūzikas zvaigznes, ieskaitot grupas "Black Eyed Peas" dziedātāju Fērgiju un Ādamu Levinu no grupas "Maroon 5". Ģitārists arī nesen pārsteidza mūzikas fanus, parādoties grupas "Black Eyed Peas" koncertā un kopā ar dziedātāju izpildot "Guns N' Roses" dziesmu "Sweet Child O' Mine".

Kā atzina Slešs, viņš apbrīno Fērgijas talantu. "Viņai ir šī brīnišķīgā rokenrola balss," sacīja mūziķis, piebilstot, ka pirms tam viņš nekad nebija izpildījis dziesmu "Sweet Child O' Mine" kopā ar kādu grupai nepiederīgu mūziķi. "Viņai ir iekšā. Kā rokdziedātāja viņa ir labākā sieviete, ko esmu dzirdējis."

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu