"OK akadēmija" par "Paēdušu Latviju" (69)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar (4.apr.) telekompānijas "Latvijas Neatkarīgā televīzija" (LNT) šova "O!Kartes akadēmija" koncerts būs īpašs labdarības koncerts, kura laikā tiks vākti līdzekļi labdarības akcijai "Paēdušai Latvijai", informēja LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.

Īpašajā labdarības koncertā šova dalībnieki kopā ar Latvijas izcilākajiem mūziķiem palīdzēs krīzes skartajām Latvijas ģimenēm, kurām trūkst līdzekļu ikdienas iztikai.

Katram "O!Kartes akadēmijas" dalībniekam būs īpašs labdarības numurs. Skatītāji, tāpat kā līdzšinējos lielajos svētdienas koncertos, varēs zvanīt un atbalstīt savus favorītus, taču šoreiz maksa par zvanu būs viens lats un visi koncerta laikā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti pārtikas bankai "Paēdušai Latvijai".

Šajā svētdienas koncertā šova dalībnieki uzstāsies kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm - Nikolajs uzstāsies duetā ar grupas "Eolika" dalībnieci un Lielvārdes kora vadītāju Olgu Rajecku, Samanta dziedās kopā ar Niku Matvejevu, Ivars uz skatuves kāps kopā ar "Eirovīzijas" Latvijas nacionālās atlases uzvarētāju Aishu, Mārtiņš koncertā dziedās kopā ar dzīvespriecīgo Jenny May, Mareks uzstāsies kopā ar LNT šova "Dziedošās ģimenes" uzvarētājiem Vītolu ģimeni, Anna uzstāsies kopā ar Riču ģimenes puišiem, Evija uzstāsies duetā ar Andri Ērgli, bet Saipo dziedās kopā ar grupas "Dzelzs vilks" solistu Juri Kaukuli.

Jau ziņots, ka LNT jau vairāku mēnešu garumā iesaistījusies organizācijas "Ziedot.lv" projektā "Paēdušai Latvijai", katru nedēļu raidījumā "Tautas balss" stāstot par krīzes skartām ģimenēm, par to, kā iespējams ziedot, lai cilvēki saņemtu pārtikas pakas, un aicinot skatītājus ziedot. Līdz šim LNT skatītāji, zvanot uz ziedojuma tālruni, ziedojuši vairāk nekā 82 000 latu, taču trūkumā nonākušo ģimeņu rindas turpina augt ar katru dienu.

Atsaucoties LNT radošā direktora un kopdziesmas idejas autora Nika Volmāra aicinājumam, arī Latvijā populāri un iemīļoti mūziķi apvienojās, lai kopā iedziedātu Ulda Marhilēviča un Guntara Rača labdarības himnu "Vai tu mani dzirdi" un šādi palīdzētu vākt ziedojumus pārtikas bankai "Paēdušai Latvijai".

Kopdziesmu izpildīs Liene Šomase, Aisha, Kristīna Zaharova, Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Lauris Reiniks, Intars Busulis, Ivo Fomins un citi. Kopdziesmas mūzikas producenta lomu uzņēmies pildīt pats dziesmas komponists - Marhilēvičs.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu