Plāno uzņemt "Titānika" turpinājumu* (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr/bigarnex

Pēc veiksmīgajiem filmas "Avatar" kases ienākumiem studija FOX paziņojusi par vēlmi uzņemt filmas "Titāniks" turpinājumu.

Tiesa, studija neslēpj, ka pamatīgi tiks mainīts tās scenārijs. "Pasaulē pietiek ķibeļu un nedienu, pietiek būt negatīviem, mums vajadzīgs tāds "Titāniks", kurš spēj izglābties un spēt uzveikt savu aisbergu, turklāt mēs vienkārši nespējam atļauties vēl vienu kuģa nogrimšanu okeānā - tā ir vistīrākā naudas izšķērdēšana," tā studijas FOX preses sekretārs Vilhelms Džonatans.

Visticamāk, ka galvenajās lomās būs pārbaudītas vērtības, tāda sastāva aktieru komanda, kura spētu "Titāniku" izglābt. Interesi par šo filmu izrādījuši vairāki patiesā dzelzs kaluma veči, tādi kā Arnolds Švarcenegers, Silvestrs Stalone, Žans Klods van Damme un Čaks Noriss, savukārt Leonardo di Kaprio tiks aizstāts ar plaši pazīstamo Brūsu Vilisu, kurš iepriekš sevi pierādījis kā vīru ar patiesi cietiem riekstiem. Ar viņu uz klāja "Titānika" nogrimšana vienkārši nav iespējama.

Iespējams, ka filmas scenārijā tiks iekļauta arī ceļošana laikā, citplanētiešu uzbrukums kuģim, teroristi un pāris homoseksuāli korejieši, tā, politkorektuma pēc.


* Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts un nav nevienam saistošs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu